close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i River Forest

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er stru… Læs mere

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er den højeste grad tildeles på mange fagområder. Generelt kræver et forskningsprojekt og afhandling, samt flere års studier, en doktorgrad kvalificerer indehaveren som en ekspert på et udvalgt område.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

River Forest er en landsby i Cook County, Illinois, USA. Landsbyen er vigtigt, da det er bolig for en højt rangeret uddannelsesinstitution. Byen ligger i thesuburbs af velrennomeret byer.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i River Forest. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i River Forest. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i River Forest og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i River Forest og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i River Forest direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
River Forest , USA

Ph.D. i lederskab - sundhed

Ph.D. i lederskab - sundhed -
Ph.d.
Fuldtid
Deltid
8 uger
Engelsk
Online
 
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
River Forest , USA

The EdD in Leadership - Health

The EdD in Leadership - Health -
Ph.d.
Fuldtid
Deltid
8 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder