Forbinde forbindelsen mellem patienter og deres lægemidler

Apoteksteknologier spiller en vigtig rolle ved at hjælpe folk med at leve sundere, lykkeligere og mere produktive liv.

American National University 's pharmacy technician diploma program¹ er designet til at give dig viden, laboratorie færdigheder og field erfaring for at forberede dig til entry-level en stilling som apotek tekniker.

Ved afslutningen af ​​pharmacy-diplomprogrammet vil du være parat til at sidde for den certificerede pharmacy technician (CPhT) eksamen, der tilbydes af Pharmacy Technician Certification Board (PTCB).

Udover at tjene som et stærkt fundament for at forfølge en associerings grad i medicinsk bistand, er dette diplom program designet til at give dig de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for indgangen på beskæftigelse på et apotek på en detailhandel eller sundhedspleje facilitet som apotek tekniker eller apotek aide.

Din læringserfaring

American National University apotekstekniker diplom program dækker en bred vifte af emner, du skal have succes. Du vil lære ting som apotek lov, grundlæggende kemi, apotek procedurer og medicinsk terminologi. Du vil også få værdifuld erfaring med grundlæggende computeroperationer som dataindtastning, der er afgørende for at opretholde patientjournaler. Der lægges vægt på:

  • Forståelse af stoffer og deres applikationer.
  • Lær hvordan man hjælper apoteket ved receptbehandling og indgivelse.
  • Grundlæggende om opdatering af patientprofiler, mærkning af farmaceutiske produkter, administration af lager og genkendelse af handels- og generiske lægemiddelnavne.
  • Lære at opretholde patientjournaler og forberede forsikringskrav.

* Alle studerende, der ønsker at tilmelde sig Pharmacy Technician-programmet, vil blive bedt om at bestå en baggrundskontrol inden starten af ​​programmet.

Studier kombineres med en eksternship placering i et detail apotek eller sundhedspleje indstilling for at styrke klasseværelset og laboratorieindlæringsoplevelser.

Ved afslutningen af pharmacy-diplomprogrammet vil du være parat til at sidde for den certificerede pharmacy technician (CPhT) eksamen, der tilbydes af Pharmacy Technician Certification Board (PTCB).

American National University fremmer et progressivt læringsformat, så du kan optjene din uddannelse i apoteksteknologien med det samme. Du kan straks bruge din træning til at fremme din karriere, idet du fortsætter din uddannelse i efterspørgselsfelter på associerede og bachelorgradsniveauer - områder som medicinske assisterende, EMT - paramedicinsk og sundhedsstyring.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er de ansvarlige for den studerende. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
40 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date