Ph.d.-programmet lægger vægt på uafhængighed i videnskabelig forfølgelse og kritisk tænkning med vægt på kvalitetsforskning og livslang læring for at bringe den studerende til et højere niveau af kompetencer inden for medicinsk mikrobiologi med særlig ekspertise inden for et område, der er valgt til afhandlingen. Det overvejer alle aspekter af medicinsk mikrobiologi og inkorporerer alle læringsområder i Malaysias Qualifications Framework. En doktorgradsstudium er at give yderligere udvidelse af viden, færdigheder og evner opnået på kandidatniveau. Det giver generelt kandidaten evner til selvstændig forskning.

Det overordnede mål for ph.d.-medicinsk mikrobiologi er at producere højtkvalificerede kandidater, der er i stand til at integrere viden og færdigheder fra biologiske videnskaber og beslægtede teknologier under hensyntagen til aspekterne af etik, kommunikationsevner, lederskab, professionalisme og samfundsansvar.

Komponenter af programmet

Programmet er fuldt forskningsbaseret. Komponenterne i programmet er ikke faglige, men er opdelt efter forskningsområder / ekspertise: Medicinsk bakteriologi, Medicinsk virologi, Medicinsk parasitologi, Medicinsk mykologi, Immunologi, Fermentering, Bioinformatik, Geneteknik, Molekylær farmakologi.

Vurdering

En vellykket gennemførelse af forskningsprojektet og forsvaret af dette projekt er påkrævet for eksamen. Udover specialet, vil der være løbende vurderinger til overvågning af forskning fremskridt. Værktøjerne kan omfatte præsentation forslag, forskning statusrapporter, portefølje, journal club præsentationer, offentliggørelse og konferencedeltagelse. Kontinuerlig vurdering af studerende sker gennem fremskridtsrapporter og forskningspræsentationer hver 3. måned i hele kandidatens kandidatur.

Den endelige bedømmelse er baseret på evaluering af ph.d.-afhandling og afslutning af afhandlingen efter afslutningen af ​​deres kandidatur. Afhandlingen undersøges af et eksamenspanel, herunder to eksterne eksaminatorer og en intern eksaminator.

Adgangskvalifikationer

i) En kandidatgrad i mikrobiologi eller et beslægtet felt
ii) Mastergrad i mikrobiologi eller anden tilsvarende kvalifikation i biovidenskab.
iii) Alle ansøgere forventes at have en rimelig kommando af det engelske sprog og besidder:


en. TOEFL score 550
b. IELTS band 6 eller
c. MUET band 4;
d. eller tilsvarende


Alle ansøgere, der ikke opfylder et tilstrækkeligt niveau af engelsksprog, kan være påkrævet for at deltage og bestå og engelsksprogskursus udført af universitetet før optagelse i postgraduate-programmet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra AIMST University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date