Phlebotomy EKG Program. Phlebotomists er i efterspørgsel.

Phlebotomists er vitale medlemmer af kliniske laboratoriehold

En karriere i phlebotomy er blevet bedømt en af ​​amerikanske nyheder og verdensrapportens "bedste job"!

Phlebotomists tegner blod fra patienter eller donorer på hospitaler, blodbanker eller sundhedsfaciliteter til analyse og medicinsk brug. Phlebotomy / ECG Program1 hos ANU er designet til at forberede eleverne til erhvervsuddannelse som phlebotomist og / eller EKG-tekniker. I dette program vil du også lære at udføre diagnostiske test for at vurdere patientens hjerterytme og vurdere og registrere elektrokardiogrammet (EKG). Disse to færdigheder er nøgleelementer i arbejdet med lægehjælp på de fleste sundhedsfaciliteter.

Phlebotomist EKG-programmet forbereder eleverne til at sidde til NCET og National ECG-teknikker (NCET) eksamener administreret af National Center for Competency Testing (NCCT). Med forberedelse til disse certificeringer og praktisk erfaring i laboratorier og eksterne skibe får de studerende i dette program den viden og den virkelige oplevelse, der er nødvendig for at lykkes i denne karriere.

Din læringserfaring

Som studerende i phlebotomy / ECG Programmet vil du lære at:

  • Udfør grundlæggende phlebotomy procedurer, herunder tegning af blod, korrekt bortskaffelse af nåle og beholdere, opretholdelse af et sterilt miljø mv.
  • Udfør et elektrokardiogram (EKG) og fortolker hjerterytmer og dysrytmi
  • Gennemfør patientinterviews og tag vitale tegn
  • Overholde sikkerhedsstandarder og etiske metoder som en phlebotomist inden for en sundhedsfacilitet

Phlebotomists er efterspurgt, ifølge US Bureau of Labor Statistics, med en vækst på 25% i 2024! Dette program forbereder eleverne på indgangsniveau arbejde inden for det medicinske område og giver et fremragende grundlag for fremskridt til at associere sine grader i sundhed videnskab, såsom medicinsk bistand.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er de ansvarlige for den studerende. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
30 uger
Fuldtid
Price
15,132 USD
$ 15.132 for undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date