Postgraduate Course in Anatomy and Dissection of the Lower Extremity

Generelt

Program beskrivelse

Årsager til at gøre kurset

 • Det er et postgraduate kursus med en stor andel af praktiske timer, der vil blive udviklet i anatomilaboratoriet. Det fungerer i små grupper.
 • Alle studerende vil have eksempler til praksis med dissektion efter planer i hver af studieregionerne.
 • Studerende har anatomiske præparater, der tjener som en guide til dissektion, samt støtte fra tutorer, der er specialiserede i menneskelig anatomi.Ankle and Ligaments Nino Liverani / Unsplash

Hvem er det til?

 • Interne medicinske beboere (fra det første år) af kirurgiske specialiteter, der er interesseret i at uddybe den anatomiske viden, der anvendes til underekstremitetskirurgi og udvikle dissektionsevner: ortopædi- og traumatologikirurgi, plastisk og rekonstruktiv kirurgi, vaskulær kirurgi.
 • Medicinske specialister af disse kirurgiske specialiteter, der ønsker at forbedre deres anatomiske viden og dissektionsteknikker.
 • Andre sundhedsvidenskabelige discipliner med interesse i at forbedre anatomisk viden og dissektionsteknik i underekstremiteten.

Adgangskrav

 • Kandidater eller kandidater i medicin.
 • Beboere og specialister i: ortopædi- og traumatologikirurgi, plastisk og genoprettende kirurgi og vaskulær kirurgi.
 • Andre grader inden for sundhedsvidenskab med professionel interesse i anatomi og dissektion af underekstremitet: fysioterapi, osteopati, kiropraktik.

præsentation

Det postgraduate kursus i anatomi og dissektion af den nedre ekstremitet er beregnet til en komplementær og specifik uddannelse, som er nyttig både til den professionelle praksis for visse kirurgiske specialiteter såvel som til forbedring af praksis og den nødvendige tekniske træning i visse erhvervsfaglige erhverv sundhed, hvor dyb viden og forståelse af anatomi og topografiske forhold kræves.

Kurset sigter mod at forbedre og fremskynde læringskurven for kirurgiske specialiteter, der kræver dybdegående viden om den menneskelige anatomi i underekstremiteten, såsom ortopædisk kirurgi og traumatologi, plastisk og rekonstruktiv kirurgi og vaskulær kirurgi. Ligeledes er det beregnet til at give en mulighed for kontinuerlig træning i anatomi til erhverv, hvor på den ene side denne viden er væsentlig i professionel praksis, og på den anden side har de ikke denne type praktisk og anvendt uddannelse, såsom fysioterapi, osteopati eller kiropraktik.

Kurset, som er meget praktisk, undervises under den anatomokliniske tilgang af hovedlærere, der er specialiseret i menneskelig anatomi. Der er indarbejdet teoretiske sessioner, der vil guide den studerende i anerkendelsen og lokaliseringen af de anatomiske strukturer, der skal arbejde igennem sessionerne. Det er beregnet til at imødekomme kravet om kontinuerlig træning, som inden for kirurgisk anatomi og anvendt anatomi fortsat anmoder om både medicinske og kirurgiske specialiteter såvel som andre erhverv inden for sundhedsvidenskab, både fra vores sundhedsområdet og fra andre lande omkring os. .

målsætninger

 • Forbedre viden om den regionale og topografiske anatomi af underekstremiteten.
 • Uddyb den nøjagtige viden om topografisk anatomi og vasculonervious forhold i de forskellige topografiske regioner i underekstremiteten ved hjælp af den anatomiske dissektionsteknik.
 • Udvikle nyttige færdigheder og praktiske færdigheder til operationsteknikker i underekstremiteten.
 • Udvikle færdigheder i teknikken for anatomisk dissektion af underekstremiteten.

karrieremuligheder

 • De fleste studerende, der deltager i denne træning, har adgang til en træningsaktivitet, der skal forbedre indlæringskurven for de kirurgiske teknikker, som de derefter anvender i deres professionelle praksis. Dette kursus supplerer deres specialiserede træning og giver studerende mulighed for at møde de forskellige operationer og teknikker, der skal anvendes dagligt i operationsstuen.
 • Studerende til andre ikke-kirurgiske specialiteter vil tilegne sig en meget nyttig viden til forståelse af patologier i underekstremiteten og til udvikling af færdigheder og praktiske færdigheder, der vil forbedre resultaterne af deres professionelle praksis.
 • For studerende fra lande uden for staten nyder denne type træning i anvendt anatomi stor anerkendelse i deres sundhedssystemer.

Curriculum

 • Session 1: 01/16/2020: Dissektion af lumbale pleksus, posterior abdominalvæg, iliac fossa, sacroiliac joint og ekstern iliac vaskulær akse.
 • Session 2: 01/23/2020: Dissektion af glutealområdet, suprapiriform og infrapiriform rum, overlegen og underordnet gluteal vasculonerviosus-pakke; iskiasnerven Dissektion af bagsiden af låret.
 • Session 3: 01/30/2020: Dissektion af den inguinocrural region og femoral trekanten. Forreste og mediale lårrum. Femoral nerv og obturator. Femoral vaskulær akse
 • Session 4: 06/02/2020: Dissektion af hofteleddet.
 • Session 5: 02/13/2020: Popliteal region. Popliteal vaskulær akse. Tibial nerve Almindelig peroneal nerve
 • Session 6: 02/20/2020: knæled.
 • Session 7: 02/27/2020: Anteriort og lateralt aspekt af benet. Ekstensor retinaculum og peroneum. Anterior tibial vaskulær akse. Dyb peroneal nerve
 • Session 8: 03/05/2020: Bagsiden af benet. Flexor retinaculum Posterior tibial vaskulær akse. Tibial nerve
 • Session 9: 03/12/2020: Dorsal side af foden, ankelleddet og subastragalinleddet.
 • Session 10: 03/19/2020: Plantar fladens ansigt. Planteceller. Vasculonervial akser lateral og medial plantar.

titrering

Postgraduate Course in Anatomy and Dissection of the Lower Extremity af University of Girona

Inkluderer ikke UdG-titeludstedelsesgebyr

metodologi

Læringsaktiviteter vil blive udviklet i 85% fra praktiske aktiviteter med anatomisk dissektion på humane prøver.

15% af sessionerne vil være teoretiske og anvendes til studiet i hver af de anatomiske regioner, som senere studerende vil arbejde i den praktiske del. I disse sessioner vil undervisningspersonalet fremhæve de forhold og anatomiske strukturer, som den studerende skal genkende og lokalisere i hver region for at opnå en passende grad af anatomokirurgisk viden.

Evalueringssystem

Lærerpersonalet vurderer det arbejde, der udføres under de praktiske sessioner, opfølgningen af kurset såvel som det deltagelse, der skal være mindst 80%.

Senest opdateret November 2019

Om skolen

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) es la institución creada por la Universitat de Girona (UdG) para fomentar la investigación científica y la docencia en todos los ámbito ... Læs mere

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) es la institución creada por la Universitat de Girona (UdG) para fomentar la investigación científica y la docencia en todos los ámbitos de la Universitat de Girona, y estar al servicio de la sociedad de la que forma parte. Minimer