Postgraduate Diplom I Advancing Healthcare Practice

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate Diplom I Advancing Healthcare Practice

The Open University

Postgraduate Diplom I Advancing Healthcare Practice

Dette postgraduate diplom kursus udstyrer dig med en bred vifte af viden, færdigheder, indsigt og kvaliteter er nødvendige for at fungere som en succesfuld forandringsagent både i ledelse sundhedsvæsen og i evidensbaseret sundhedspleje praksis. Du vil udvikle den slags forandring indsigt og praksis udvikling forståelse, som vil gøre dig i stand til at gøre en strategisk forskel for arbejdet af din arbejdsgiver, team og service samt et tankevækkende bidrag til bedste praksis inden for dit erhverv. Vigtige indsigter i forandring og, hvad du kan gøre for at styre det, udstyre dig med den tillid til at gøre en identificerbar forskel i praksis.

De moduler, du studerer for denne postgraduate diplom, Førende sundhedspersonale forbedringer (K827) andResearching og evaluering af sundhedsydelser praksis (K828), vil give dig kritisk vigtige indblik i, hvordan ændringer i sundhedssektoren, hvad der udgør en forbedring og kvalitet, og hvordan de forskellige former for arbejde kan væsentligt forbedre partiet af interessenter i din praksis, det være sig patienter, pårørende, studerende, forsøgspersoner, underordnede eller overordnede.

Du kan også undersøge mekanismerne for forandring og opdage, hvordan forvaltningen af ​​disse kan hjælpe positionere dit team, organisation eller dig selv til at levere bedre sundhedsydelser. Du opnår dette ved at forfølge en række undersøgelser, nogle i praksis, at nogle online, nogle i tæt samarbejde med arbejdskolleger og andre, i samråd med studiegruppen udvikle din effektivitet som en sundhedsperson. Vores undersøgelse guider dig gennem de undersøgelser, du bør gøre, hjælpe dig med at udvikle selvtillid som et selvstændigt Enquirer til en komfortabelt kunne få mening ud af den til tider forvirrende og modstridende karakter af oplysninger sundhedsydelser.

Pædagogiske mål

Formålet med Postgraduate Diploma in Advancing Healthcare Practice er at udstyre sundhedspersonale med den viden, færdigheder, personlige, faglige og tværfaglige indsigter og kvaliteter, der er nødvendige for at fungere som en succesfuld forandringsagent, færdigheder analytiker og forsker i udvikling af sundhedsydelser.

Undervisning, læring og vurderingsmetoder

Vi bruger en kombination af print-styrede undersøgelser i praksis, elektroniske guider læring til litteratur eller web kilder og øvelser, der arbejder tæt sammen med en studiegruppe og modul-dækkende fora til at hjælpe dig med at udvikle din viden og forståelse er forbundet med denne kvalifikation. Du bliver undervist en bred vifte af kompetencer og eventuelle holdninger i sundhedssektoren, men lige så vigtigt er hjulpet til at opdage mere for dig selv. Forstå, hvad du tænker, og hvorfor du tror, ​​som du gør, er vigtigt med hensyn til begreber som forbedring sundhedsydelser. Det foreslår derfor, du tilpasse særlige strategier og holdninger og hjælper dig til at forstå oplevelsen af ​​forandring. Vurdering i denne kvalifikation er ved kurser - der er ingen undersøgelser, der er fastsat.

Evnen til at tænke refleksivt, kritisk og strategisk er centrale for denne kvalifikation. Du får brug for indsigt i dine evner og evner, det, som du bringer til sundhedspleje og som du endnu kan udvikle sig som en professionel og lærd. Vi har derfor guide dig gennem en række undersøgelser, der hjælper dig til at udøve dine kritisk tænkning og færdigheder og til at arbejde i mere fantasifulde og sammenhængende måder med andre. Vi benytter tutor gruppe og modul-dækkende online-fora til at hjælpe dig øve ideer med andre.

De måder, hvorpå vi søge informationer, udvikle ideer og aktieordninger dybt påvirke de måder, hvorpå sundhedsvæsenet er udtænkt og ændret. Medierne undertiden påvirker meddelelsen. Fokus for undersøgelsen eller forespørgsel kan forme, hvad der anses legitime oplysninger eller relevante områder undersøgelsesudvalg. Til dette formål fører vi dig gennem undersøgelser, der hjælper dig med at undersøge, hvordan forespørgsel figurer viden opnået. Disse omfatter hvilke færdigheder er sammensat af, hvordan innovation fungerer, og hvad der udgør et forsvarligt forskningsdesign.

En betydelig del af dine studier er gennemført i praksis og på din arbejdsplads. Til dette formål undersøgelserne af denne kvalifikation gøre dig opmærksom på praktiske teknikker, der anvendes her: observation, refleksion og diskussion, samt de vigtige foranstaltninger og tilgange, som du skal bruge til at sikre, at undersøgelsen fortsat er etisk og professionel. Vi bruger print-baserede praksis undersøgelse studievejledninger for at hjælpe dig med dit arbejde og opmuntre dig til at reflektere over fremskridt senere med studiegruppemøder kolleger.

Universitetet ønsker at understrege, at mens der gøres alt for regelmæssigt at ajourføre dette site, materialet på det er med forbehold for ændringer eller ændring i lyset af ændringer i reglerne eller i politisk eller økonomisk eller anden nødvendighed.

Karriere virkning

Denne kvalifikation ruster dig til at gribe karrieremuligheder, der er forbundet med en bred vifte af ledelse og praksis udvikling roller i sundhedsvæsenet. Studerende for denne kvalifikation, har typisk været interesseret i projektet arbejde, uddannelse forsknings design færdigheder, der bidrager til kvalitetssikringssystemer initiativer og fungere som konsulenter og rådgivere for andre. Det giver en velafbalanceret viden og færdigheder base for praktikere, der spiller en central rolle i sundhedsvæsenet organisationer og deres arbejde møde mål eller løse andre krav dagsorden.

På det personlige plan kvalifikationen er professionelt tilfredsstillende, hjælpe dig med at undersøge grundlaget for din ekspertise, de måder, hvorpå færdigheder bidrage til at opnå de ønskede resultater, og at forstå den del, der beviser, kan og bør spille i dagens sundhedsvæsen. En væsentlig del af vores undervisning er forbundet med stigende personlig tilfredsstillelse i praksis, samt øge kompetencen i højere niveauer af arbejde.

Forskning færdigheder betragtes som en vigtig del af fremrykkende sundhedspleje praksis, så inden for denne kvalifikation, vil du være særlig opmærksom på for udformning, planlægning og udførelse af forskning, der har betydning og fordele i indstillingen praksis. Du vil også være yderst opmærksom på sourcing og bevisbedømmelse, uanset hvor det kan komme. Kombination af beviser og en dybere forståelse af praksis færdigheder vil gøre dig i stand til at arbejde i mere entrepreneurielle måder.

Postgraduate Diploma understøtter Department of Health 's dagsorden for modernisering af sundhedspersonale karriere. Kvalifikationen er velegnet til sundhedspersonale fra lægebehandling, sygepleje, jordemoder, sundhed besøger og allierede sundhed baggrunde i offentlige og private sundhedssystemer, og i lokalsamfundet og den frivillige sektor.

Adgangskrav

Det er et krav, at du har:

  • En vis grad eller tilsvarende kvalifikationer, er tillagt ved en britisk universitet eller anden anerkendt eksamensbeviserne organ eller en relevant faglig kvalifikation.
  • Adgang til en praksis miljø, som kan være klinisk, uddannelse, ledelse eller forskning.

Adgangen kan være på grundlag af deltidsarbejde, behøver vi ikke antage, at du er en fuld tid professionel. Men denne kvalifikation er ikke egnet til dem i øjeblikket tager en karriere pause eller på forlænget orlovsperioden.

Du vil også nødt til at være dygtige i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker, vil du være i stand til at tage en gratis engelsk test som en del af registreringsprocessen.

Du kan få denne kvalifikation ved med held at gennemføre to 60-kredit moduler, men du rådes kraftigt til at studere mere end en 60-kredit-modul i hvert år.

Læs mere om dette program på Open University hjemmeside her

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
2 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Buckingham, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates