Postgraduate diplom i medicinalkemi

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate diplom i medicinalkemi

The Open University

postgraduate diplom i medicinalkemi

Denne kvalifikation giver dig mulighed for at studere på ph.d.-niveau aspekter af medicinalkemi at undersøge sammenhængen mellem sygdom, virkningsmekanismer og udvikling af sikre og effektive kommercielle lægemidler. Du kan forfølge disse emner på tværs af en række store sundhedsmæssige områder, herunder kræft, hjertesygdomme, infektionssygdomme, diabetes, Neuropharmacology og inflammation. Brug af innovative undervisningsmetoder forbillede fra Open University, har du mulighed for at forstå, hvordan lægemidler er designet, studere den seneste udvikling i dette skiftende område for moderne medicinsk behandling, samtidig med at udvikle en bred vifte af færdigheder i forbindelse med master-niveau undersøgelse.

Pædagogiske mål

Det overordnede formål med den kvalifikation er at udvikle viden og forståelse, kognitive færdigheder, vigtige færdigheder og praktiske og faglige færdigheder i studiet af medicinsk kemi, med særlig vægt på molekylære aspekter og udvikling af lægemidler.

Hensigten er, at du vil udvikle:

  • en forståelse af de videnskabelige principper bag de vigtigste emneområder for Medicinalkemi
  • færdigheder afgørende for postgraduate studier inden for videnskab.

Efter endt graden bør du være i stand til:

  • bruge elektroniske kommunikationsmidler, søge information og genfinding
  • kritisk vurdere en bred vifte af videnskabelig litteratur i medicinalkemi
  • udarbejde en plakat og en præsentation, der kritisk engagere sig med aktuelle teoretiske, metodiske og / eller praktiske spørgsmål i medicinalkemi.

Undervisning, læring og vurderingsmetoder

Undervisningen er via modul tekster, elektronisk materiale og online-fora. Den angivne materiale er hovedsagelig indtægt baseret, med en online undersøgelse guide, og du opfordres derfor til at planlægge og udføre din egen læring.

Forståelse af principper og begreber vurderes gennem tutor-mærket opgaver (TMAS), interaktive computer-mærket opgaver (iCMAs) og online-eksamen / ultimo modul vurderinger (EMAS). Du indsender TMA'erne elektronisk og modtage feedback via ETMA systemet.

Du indsender enten en online eksamen (S807, S827) eller en EMA (S825). Feedback om EMA ydelse opnås ved udgangen af ​​modulet.

Disse færdigheder er udviklet i undervisningsmaterialer og via online-fora.

Disse færdigheder vurderes i TMA'erne og online eksamen / EMAS. Du får feedback på alle dine bedømt arbejde, idet der især lægges vægt på udvikling af færdigheder gennem den periode hvert modul. Undervisningsmaterialer leveres på at lære fra medierne, ledende søgninger, kommunikation via plakater og præsentationer og kritisere litteratur.

Disse færdigheder vurderes i TMA'erne og EMAS. Du får feedback på alle dine bedømt arbejde, idet der især lægges vægt på udvikling af færdigheder gennem den periode hvert modul. Udvikling af disse færdigheder bygger på dine tidligere færdigheder som en videnskab kandidat ind i programmet, med nogle undervisning i undervisningsmaterialer og nogle gennem tilbagemeldinger fra lærere på TMA'erne og EMA planer.

Disse færdigheder vurderes i TMA'erne og online eksamen / EMA på alle tre moduler.

Universitetet ønsker at understrege, at mens der gøres alt for regelmæssigt at ajourføre dette site, materialet på det er med forbehold for ændringer eller ændring i lyset af ændringer i reglerne eller i politisk eller økonomisk eller anden nødvendighed.

Karriere virkning

Fuldfører denne postgraduate diplom kursus vil udstyre dig med en række centrale overførbare kompetencer, som vil være relevante for arbejdspladsen samt give dig med en base af ph.d.-niveau videnskab viden og forståelse. Du vil lære at kritisk vurdere aktuel forskning og avanceret stipendium inden for medicinalkemi, samt en vurdering af forskningsmetoder. Du vil lære at håndtere komplekse problemstillinger og træffe fornuftige domme og afgørelser i komplekse situationer.

Du vil lære at kommunikere oplysninger og konklusioner til specialiserede videnskabelige publikum, arbejde effektivt som en del af et team, demonstrere selv-retning og originalitet i håndteringen og løse problemer, planlægge og gennemføre opgaver på et professionelt niveau.

Karakteren af ​​denne kvalifikation vil udvikle dine selvstændig læring færdigheder, såsom kritisk læsning, samt at forbedre dine IKT-kompetencer for både litteratursøgning og forvaltning af information og styrke dine kommunikationsevner med andre i både faglige og akademiske sammenhænge.

Under denne kvalifikation kombineret med praktisk erfaring kunne åbne op karrieremuligheder i forskellige videnskabelige og medicinske forskningsområder i den offentlige og den private sektor, for eksempel i farmaceutiske virksomheder, NHS, medicinsk forskning, universiteter, kommercielle laboratorier, og uafhængige leverandører af sundhedsydelser.

Læs mere om dette program på Open University hjemmeside her

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
The Open University
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
1 - 7 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Buckingham, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates