Postgraduate Diploma in Medicinal Chemistry

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate Diploma in Medicinal Chemistry

The Open University

Denne kvalifikation gør det muligt for dig at videreudvikle dine studier af aspekter af lægemidlernes kemi, der undersøger forbindelserne mellem sygdom, virkningsmekanismer og udvikling af sikre og effektive kommercielle stoffer. Du skal have mulighed for at forfølge disse emner på tværs af en række større sundhedsområder, herunder kræft, hjertesygdomme, infektionssygdomme, neurofarmakologi og inflammation.

Nøglefunktioner af kurset

 • Udvikler din forståelse af, hvordan stoffer udvikles
 • Bygger en bred vifte af færdigheder forbundet med postgraduate studie
 • Giver dig mulighed for at komme til MSc i Lægemiddelkemi på blot et år.

Kursus detaljer

moduler

For at opnå denne kvalifikation har du 120 studiepoints som følger:

 • Udvikling af forskningsevner inden for videnskab
 • Koncept til klinik
 • Molekyler i medicin

Du skal bemærke, at universitetets unikke studieregel gælder for denne kvalifikation. Dette betyder at du skal inkludere mindst 40 studiepoeng fra OU-moduler, der ikke er talt i nogen anden OU-kvalifikation, der tidligere er blevet tildelt dig.

Modulerne citeret i denne beskrivelse er i øjeblikket til rådighed for undersøgelse. Men da vi regelmæssigt gennemgår læseplanen, kan det eksakte valg ændre sig over tid.

Læringsresultater, undervisning og vurdering

Læringsresultaterne af denne kvalifikation er beskrevet på fire områder:

 • Viden og forståelse
 • Kognitive færdigheder
 • Praktiske og faglige færdigheder
 • Nøglekompetencer

Overførsel af penge

Hvis du har gennemført nogle relevante postgraduate studier andetsteds, kan du måske tælle det til denne kvalifikation og reducere antallet af moduler, du skal studere. Du skal søge om pengeoverførsel så hurtigt som muligt, før du tilmelder dig dit første modul. Op til 60 studiepoints modulfritagelse kan tillades for enten S807 eller S827 og / eller S825.

Efter afslutning

Efter vellykket gennemførelse af de krævede moduler vil du blive tildelt et Postgraduate Diploma i Medicinsk Kemi, der giver dig ret til at bruge bogstaverne PG Dip Med Chem (Open) efter dit navn.

Du kan fortsætte dine studier og tage 60-credit MSc projekt modul (S810) for at opnå MSc i lægemiddelkemi (F62).

Adgangskrav

For at studere til Postgraduate Diploma i Lægemiddelkemi skal du normalt have en britisk hædersbevis (eller tilsvarende kvalifikation) i videnskab eller et videnskabsmæssigt emne, der er relevant for denne kvalifikation. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kontrollerer, om din baggrund og erfaring er tilstrækkelige til at give dig et solidt grundlag for at klare denne kvalifikation, da vi har fundet ud af, at elever, der er passende forberedt, har den bedste chance for at gennemføre deres studier med succes. Vores hæfte Forberedelse til S807 og S827 giver mere detaljeret vejledning; Dette kan ses eller udskrives som PDF. Hvis du har anden undersøgelse eller erfaring, som du tror, ​​udstyrer dig til at tage denne kvalifikation, kan du stadig anvende, men skal fremlægge bevis for din undersøgelse eller erfaring. For yderligere råd, email the Science Postgraduate Team.

Du skal også have gode computerkompetencer og et færdighedsniveau på engelsk, der er tilstrækkeligt til studier på postgraduate niveau. Det følgende skal give dig en indikation af de grundlæggende IT- og sprogfærdigheder, vi forventer, at eleverne skal have, før de tilmelder sig vores videregående uddannelser i naturvidenskab. Se også individuelle modulbeskrivelser for at sikre, at du er tilstrækkeligt forberedt, inden du begynder at studere for denne kvalifikation.

Grundlæggende it-færdigheder: Vores videnskabelige moduler leveres online, og er derfor stærkt afhængige af brugen af ​​it. For eksempel skal du få adgang til kernelæsningsmaterialer, audiovisuelle og andre online ressourcer, kommunikere med andre studerende, med dine vejledere og med modulhold, søge efter information og producere og indsende opgaver online. Nogle IT-færdigheder undervises inden for vores moduler, men du skal have et grundlæggende kompetenceniveau før du starter med os (f.eks. Kunne søge på internettet, bruge email, bruge tekstbehandlingspakker og deltage i onlinefora).

Færdighed i brugen af ​​engelsk: Alle vores undervisede moduler er på engelsk, og din færdighed på engelsk skal være tilstrækkelig til ph.d.-studie. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, anbefaler vi stærkt, at du har opnået en IELTS-score på mindst 7 sprog. Du kan vurdere dine engelsksprogede færdigheder i forhold til dine foreslåede studier ved at besøge IELTS-hjemmesiden.

Hvor længe det tager

De fleste studerende studerer denne kvalifikation om tre år, da vi anbefaler at du tager et modul om året på grund af kravene til at studere eksamensbeviset. Den mindste tid til at fuldføre er to år, den maksimale tid til at fuldføre er syv år. Hvis du ønsker at gå videre til MSc i Lægemiddelkemi (F62) skal du færdiggøre dette eksamensbevis inden for en kortere periode.

Karriere relevans

Gennemførelse af denne postgraduate diploma vil udstyre dig med nøgleoverførbare færdigheder, som vil være relevante for din karriere og på arbejdspladsen samt give dig en base af postgraduate niveau videnskab viden og forståelse. Du vil lære at kritisk evaluere nuværende forskning og avanceret stipendium inden for lægekemi, samt evaluere forskningsmetoder. Du vil lære at håndtere komplekse problemer og lave lyddomme og beslutninger i komplekse situationer.

Du vil også lære at kommunikere information og konklusioner til specialiserede videnskabelige publikum, arbejde effektivt som led i et hold, demonstrere selvretning og originalitet i at løse og løse problemer og planlægge og gennemføre opgaver på professionelt niveau.

Kvalifikationen vil udvikle dine uafhængige læringsevner, forbedre dine ikt-færdigheder i at finde information og kommunikere med andre i faglige og akademiske sammenhænge.

At have denne kvalifikation kombineret med praktisk erfaring kunne åbne karrieremuligheder på forskellige videnskabelige og medicinske forskningsområder i den offentlige og private sektor, for eksempel i medicinalfirmaer, NHS, medicinsk forskning, universiteter, kommercielle laboratorier og uafhængige sundhedstjenesteudbydere.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sidst opdateret January 24, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 - 7 år
Price
Pris
6,851 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates