Præ-professionelt program i medicin

Cornell College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Præ-professionelt program i medicin

Cornell College

Om Dimensioner

Center for Videnskab og Kultur i Healthcare

Mål er en førende akademisk berigelse program designet til kreativt forberede de studerende til en vellykket karriere i en række helbredsmæssige erhverv, såsom læge, tandlæge, sundhedspleje administration og veterinærmedicin. Mål blev udtænkt af Dr. Larry Dorr '63 efter at bemærke, at alt for mange beboere og stipendiater blev uddannet i en videnskabelig tunnel.

"Efter at have overlegne medicinske / videnskabelige færdigheder er ikke nok," bemærkede Dr. Dorr. "Hvis du ikke er i stand til at demonstrere bekymring, at give patienten tillid i din behandling og kommunikere, hvad du forsøger at gøre for at give dem en positiv holdning, din effektivitet som en sundhedsperson i sidste ende vil være begrænset." Dette bacheloruddannelse menes at være den første af sin art til at lægge meningsfuld vægt på kunsten at healing samt videnskab og behandling af sygdomme.

Fem punkter skelnen

Mål er defineret og styret af et sæt operative principper, der er anført her kort og mere udførligt beskrevet på vores Five Points of Distinction side.

 1. Glimrende forberedelse i naturvidenskab
 2. En usædvanlig infusion af humaniora og samfundsvidenskab
 3. Meningsfuld integration af forsætlig læring
 4. Professionel sculpting
 5. Succes Cornell kandidater

Student & Programmatic Support

En fuldtidsansat assisterende direktør bistår de studerende i løbet af deres studier på Cornell. Studerende får hjælp med karriere udforskning, såsom muligheder for job skygge; information om kandidat-og professionel skole forudsætninger; og bistand i at opnå forskningserfaring og højt profilerede praktikophold. Dimensionerne fakultet direktør og en sundhedssektoren udvalg give yderligere vejledning.

Programmet ofte vært fornemme gæster til seminarer og interaktive hands-on workshops, fra medicinsk etik, til specialiserede emner i sundhedsvæsenet, at karrieremulighederne på forskellige sundhedsrelaterede områder. Seneste besøgende nævnes Dr. Patch Adams, "Humor og sundhed", og Dr. Dean Hamer, "The Gud Gene". Dimensioner sponsorerer også symposier om emner som "Forståelse Health Care Reform" og "The Breast Cancer Gene patent," samt udvikling af kurser af aktuel interesse, såsom medicinsk antropologi og Sundhedsøkonomi.

Sundhed Karriere og Graduate Study Support

Dimensioner yder støtte til studerende at forfølge en bred vifte af interesser i relation til sundhedsydelser. Følgende liste repræsenterer de sundhedsrelaterede karriere oftest søges af Cornell studerende og links fører til en stor del af specifikke oplysninger nyttige i at forberede hvert felt:

 • Clinical Laboratory Science & Medical Technology
 • Odontologi
 • Medicin: MD, DO, og MD PhD
 • Farmaci
 • Fysisk terapi
 • Lægens assistent
 • Folkesundhed
 • Veterinær-

MCAT Eksamen Forberedelse Assistance

Dimensionerne program giver bistand til forberedelse af MCAT eksamen. Denne bistand omfatter køb af kommercielle MCAT forberedelse materialer, en personlig erklæring skriftlig vejledning og fuld længde praksis eksamener for Cornell pre-with studerende. Sundhed Erhverv Udvalg Cornell har skabt en Sundhed Erhverv udvalg til at hjælpe dig med at behandle din ansøgning i tide, skriver du et udvalg anbefaling, og uploade dine breve af anbefaling i VirtualEvals (eller andre on-line stedet bruges af sundhedssektoren skole). Udvalget bør udnyttes af alle medicinske skole ansøgere, og kan bruges af studerende, der søger til tandbehandling, dyrlægepraksis, læge assistent, optometri, eller andre sundhedsmæssige erhverv programmer.

Praktikophold

Dimensioner understøtter en række erfaringslæring muligheder, der placerer eleverne side-by-side med professionelle i den virkelige verden situationer. Praktikophold, uafhængige undersøgelser, og følordninger er gode måder at få indsigt og erfaring i et bestemt område. De giver dig også mulighed for at se, hvorvidt et erhverv er virkelig for dig og samtidig styrke både dit cv og dine programmer til at opgradere og faglige skoler.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Mount Vernon, Iowa
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Mount Vernon, Iowa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen