Read the Official Description

Programoversigt

  • Pre-PharmD studerende på Daemen College major i Naturvidenskab / Sundhedsvidenskab specialisering. De første tre år på Daemen College omfatte alle de kurser, der kræves for optagelse på Doctor of Pharmacy-programmet på University of Buffalo, og give de studerende en stærk videnskabelig baggrund, der fører til succes i deres professionelle program. Når accepteret, vil de studerende have deres første års apotek kurser anvendes mod afslutningen af ​​deres bacheloruddannelse på Daemen.
  • Service learning er påkrævet for alle store selskaber på Daemen College, som er kongruent med den mission at mange professionelle skoler.
  • Core koncentrationer i sundhedspolitikken kan sætte dig ud fra andre pre-apotek studerende.

Hvorfor Pre-Apotek Daemen?

  • Stærk videnskabelig forberedelse af højt kvalificerede fakultet
  • State of the art laboratorier og udstyr
  • Venligt, elev centreret afdeling og kollegium

Unik 3+ 4 Program med universitetet i Buffalo School of Pharmacy og Farmaceutiske Fakultet

Daemen College og University of Buffalo Farmaceutiske Højskole og Farmaceutiske Fakultet har indgået et partnerskab for at tilbyde højt kvalificerede studerende en mulighed for at tjene deres Doctor of Pharmacy grad i 7 år. To studerende accepteres som freshmen i dette program årligt og er garanteret pladser i UB Farmaceutiske Højskole PharmD program, så længe de opfylder programmets krav, herunder en bestemt kvotient. Efter en vellykket afslutning af deres første år af apotek skole, vil en BS i Natural Sciences.Health Sciences blive tillagt ved Daemen College.

UB Apotek School, som er den eneste i SUNY systemet, er rangeret blandt de bedste apotek skoler i USA og en af ​​de øverste afdelinger i verden i farmakokinetik, farmakodynamik og Biopharmaceutics.

Krævede kurser for Pre-Apotek Track

Videnskab: Generel Biologi I og 2, uorganisk kemi I og 2, Organisk Kemi I og II, Fysik I og II, Biokemi, Mikrobiologi, anatomi og fysiologi I og II, General Physiology, Moderne Kemisk Analyse, Scientific Sprog og Literacy

Core Curriculum (45 point påkrævet): Engelsk Sammensætning, Advanced Komposition, Calculus & Analytisk Geometri I og 2, Psykologi og / eller Sociologi og / eller økonomi, Statistik

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Daemen College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date