AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) giver sundhedsvidenskabsuddannelse og bacheloruddannelser til at etablere eller styrke grundlaget for grader i medicin og andre allierede sundhedsprofessioner. Studerende, der kommer direkte fra gymnasiet, der kender vejen til en MD-grad, er en, de ønsker at forfølge, kan ansøge om AICASA for at tjene en AS i Sundhedsvidenskab.

AICASA mener, at enhver med talent, drev og lidenskab for at være en kvalificeret læge bør ikke nægtes muligheden for at realisere den drøm. Kollegiet giver en række undergraduate kurser med vægt på før-medicin og sundhed videnskaber og tilbyder mange muligheder, som alle kan føre til en mulighed for at optage en MD-grad * eller en associeret af videnskab (AS) grad i Sundhedsvidenskab .

Medicinsk rygraden

Gennem sin læseplan giver AICASA alle de nødvendige ressourcer til potentielle MD'er og andre sundhedspersonale til at få deres uddannelse på rette spor.

Kvalificerede ansøgere vil have opnået et gymnasium med mindst GPA på 2,8 baseret på et 4,0 system og mindst 1000 eller 24 på de to første sektioner af SAT eller i alt for ACT.

Kvalificerede ansøgere fra Caribien Fællesskabet (CARICOM) lande vil have optjent et gymnasium diplom, 5.-form diplom eller tilsvarende, med en GPA på mindst 2,8. De vil også have taget CXC eksamen i engelsk, matematik, biologi, kemi og fysik med scoringer på 1 eller 2 (en score på 3 er tilladt).

Ikke-uddannede kurser kan træffes for at afslutte manglende forudsætninger og / eller styrke akademiske færdigheder.

Den sikre og fredfyldte ø giver et unikt miljø for at skabe et fundament i sundhedsvidenskab.

* Grad tildelt af AUA College of Medicine.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra American University of Antigua »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019