Professionel doktorgrad i farmaci (Dpharm)

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Professionel doktorgrad i farmaci (Dpharm)

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Denne deltid, fleksibelt program er en professionel doktorgrad, der svarer til en traditionel ph.d., som sigter mod at udvikle erfarne, arbejder registrerede apotekere i effektive forskere gennem en vellykket gennemførelse af passende afstand e-learning materiale, en systematisk gennemgang af en aftalt forskning tema og en arbejdsplads baseret forskningsprojekt relevante for deres område af praksis.

Programmet sigter mod at udvikle erfarne, ansat registrerede farmaceuter i effektive forskere gennem en vellykket gennemførelse af passende undervist moduler, herunder:

  • uddannelse forskning
  • en systematisk gennemgang af en aftalt forskning tema
  • en arbejdsplads-baserede forskningsprojekt relevante for deres område af praksis som aftalt med deres faglige vejleder og kollegiet

Som bekræftet på lokalt, regionalt og nationalt (DH) niveauer vellykket gennemførelse af den foreslåede Dpharm vil optimere kandidatens stand til at opnå Konsulent Farmaceut status inden for NHS og fremme forskning base i Pharmacy Practice og Medicines Management.

På grund af den fleksible karakter af programmet denne forskning kan ske på deltid til at passe omkring dine arbejdsmønstre. Programmet løber over 4 år på deltid for studerende, der allerede har en relevant kandidatuddannelse kvalifikation; 5 år på deltid for studerende, der har en relevant PG Diploma; 6 år på deltid for studerende med minimum adgangsbegrænsninger (PG Certificate).

Hvorfor studere dette kursus

Den Dpharm er skræddersyet til de behov, den enkelte kandidat og er designet til at udvikle dine forskning færdigheder i dine egne valgte specialiteter. Du vil få ekspert tutorer og mentorer, der arbejder sammen med dig hele programmet til at støtte din læring og undervisning.

Moduler

Du skal vælge dine moduler fra den brede vifte rådighed i College of Medicinsk og Dental Sciences på grundlag af det din uddannelsesmæssige niveau på indrejse og dit behov for at gennemføre en effektiv forskning i dit valgte område. Du vil blive enige om en lærer kontrakt om underviste sammensætning af programmet.

adgangskrav

Bemærk, at dette program kun er åben til Home / EU-ansøgere.

Dette program er åbent for dem med en farmaceutisk grad klassificeres normalt på 2 (i) eller over eller tilsvarende. Succesfulde ansøgere vil have en Postgraduate pris ved Certificate, diplom eller masterniveau i en passende disciplin. Beskæftigelsen med et passende organ accepterer at være vært for arbejdspladsen baseret forskning er afgørende.

Læring og undervisning

Som Birmingham studerende, vil du blive en del den akademiske elite og vil have det privilegium at lære af verdens førende eksperter, såvel som dine kammerater. Fra starten vil du blive opfordret til at blive en selvstændig og selvmotiverende lærende. Vi ønsker at du skal blive udfordret og vil opfordre dig til at tænke selv.

Dette program bruger flere undervisningsformer såsom - fjernundervisning, campus baseret undervisning dage, individuelle øvelser og arbejdsplads-baseret forskning.

Du vil få adgang til et omfattende support system, der vil hjælpe og opmuntre dig, herunder personlige vejledere og velfærd vejledere, der kan hjælpe med både faglige og sociale problemstillinger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 - 6 år
Deltid
Price
Pris
- UK / EU deltid, om året.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen