universitetsområde

Det bedste valg i Registreret Massage Therapy Uddannelse

Vores berømte MT-program leveres i 21 måneder. Denne mulighed giver eleverne indskrevet i dette program med en "sommerferie" mellem år et og år to. Dette giver mulighed for lidt ekstra tid, der kan bruges til at opdatere og integrere viden og færdigheder, der er lært til dato.

Semesteroversigt

Semester 1

I starten af ​​vores 2218-timers kompetencebaserede program introduceres eleverne til muskuloskeletal anatomi, herunder palpation og kinesiologi, som udgør kernen ekspertise base for massage terapeuter. Derudover begynder de studerende på at lære de massage- og vurderingsevner, der er nødvendige for at starte klinisk praksis. Endelig støtter de emner af etik, professionalisme og kommunikation inden for det terapeutiske forhold dem i at forstå og opfylde deres rolle som sundhedspersonale.

Semester 2

Patologier introduceres i dette begreb under særlig hensyntagen til de betingelser, der er klinisk relevante. Massage færdigheder og vurderinger bliver mere omfattende, og eleverne får deres første mulighed for at øve sig på offentligheden ved at deltage i Student Intern og Community Clinics. Hydroterapi begynder i denne periode, som instruerer eleverne om brugen af ​​vand og temperaturterapier. Betydningen af ​​forskning i udøvelsen af ​​massage terapi udforskes, da eleverne læres at få adgang til, gennemgå og gennemføre studier. Massage terapi regler og business management er udforsket.

3. semester

Massage og vurdering færdigheder bliver mere specifikke for regioner eller systemer i kroppen og klinisk fokus bliver mere betingelsesspecifik, og omfatter ordinering hjemmehjælp til kunder. Studerende fortsætter med at opbygge og fremme deres kritiske tænkning og ræsonnement gennem casestudier og praktisk erfaring. Studerende fortsætter med at opbygge viden om anatomi og fysiologi af alle kropssystemer med fokus på nervesystemet.

4. semester

I programmets sidste løbetid bliver massage- og bedømmelsesevnerne mere avancerede, og klinisk anvendelse bliver mere interessant og udfordrende. Studerende begynder at diskutere, hvordan medicin og andre former for terapier bruges sammen med massage terapi, og har mulighed for at sammenlægge deres viden, færdigheder og evner opnået gennem hele programmet, mens der laves forberedelser til provinsielle eller kvalifikationseksaminer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Canadian College Of Massage & Hydrotherapy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
21 måneder
Fuldtid
Price
16,950 CAD
Indenlandske studerende undervisning; $ 24.500 International studerende undervisning
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date