Residences program i Dermatovenerology

Generelt

Program beskrivelse

Undervisningsmedicin ved Novosibirsk State University blev organiseret på grundlag af afdeling for medicinsk biologi ved instituttet for naturvidenskab. I 1995 startede uddannelsen af ​​specialister kvalificeret til biomedicinsk forskning. Samme år besluttede undervisningsministeriet for Den Russiske Føderation at åbne de medicinske afdelinger på tre klassiske universiteter i Moskva, Petersborg og Novosibirsk. Akademikerne for det russiske videnskabsakademi - Ludmila N.Ivanova, Dmitry G.Knorre og Valentin V.Vlasov - var blandt grundlæggerne af universitetets lægeafdeling i Novosibirsk. I 2002 blev Novosibirsk State University licenseret til at undervise i generel medicin, og det næste år blev de første studerende indskrevet i Department of Medicine fra Department of Natural Sciences. I 2003 udviklede divisionen sig til en ny universitetsafdeling, og professor Andrey G.Pokrovsky, MD blev afdelingens første dekan.

5479_nov12.jpg
I 2009 skete den første eksamen i Medical Department of Novosibirsk State University . Alle kandidater opnåede lægeuddannelsen med specialisering inden for generel medicin, og de, der besluttede at gå videre med lægepraksis, blev optaget som praktikanter eller hjemmehørende læger til de forskellige hospitaler i Novosibirsk by og region. Nogle af de kandidater kom ind på post-graduate uddannelser på forskningsinstitutterne for det sibiriske grene af det russiske videnskabsakademi og det russiske akademi for medicinske videnskaber og forfulgte den biomedicinske forskningskarriere. Samme år blev staten akkreditering til undervisning i generel medicin med succes opnået. Den medicinske afdeling af Novosibirsk State University er stadig i gang med vækst. I 2010 blev Center for Post-Graduate Medical Education etableret ved instituttet, og den officielle licens til at udføre efteruddannelse praktikophold og bopæl i forskellige nøgle specialiteter blev udstedt til Novosibirsk State University i 2011.


Uddannelsesprogram for undervisning udenlandske studerende på engelsksprog i residens på "Dermatovenerologi"

Grundlæggende discipliner:

  • Cellebiologi. Stamceller har en unik evne: når de deler sig, kan de enten give anledning til flere stamceller eller til en række specialiserede celletyper. I både mus og mennesker indeholder et lag celler i bunden af ​​stamceller, der kan udvikle sig til specialiserede celler i ovenstående lag. På et tidspunkt i deres liv stopper stamcellerne ved hudens bund proliferating og begynder at differentiere i cellerne, der danner selve huden. For at gøre det, skal de slukke stamcelleprogrammet i deres gener og tænde 'hudcelleprogrammet'. Studie af stamceller åbner nye horisonter for at forstå patogenesen af ​​sygdomme i huden og udvider terapierne i terapi i dermatologi og kosmetologi.
  • Molekylærbiologi er gren af ​​biologi, der beskæftiger sig med makromolekylers struktur og funktion (for eksempel proteiner og nukleinsyrer, der virker inden for hudceller og cellerne i de strukturer, der findes i huden), der er væsentlige for livet. Biologiske virkeligheder dikterer, at effektive hudplejeprodukter eller behandling kun kan udledes af en forståelse af cellulær funktion.
  • Beboere er nedsænket i dermatopatologisk træning gennem daglige tilmeldinger med dermatopatologipersonale, specialiserede dermatopatologikonferencer, selvstændig vurdering af glasdia. Erfaringerne opnået under denne rotation giver beboeren indsigt i praksis med dermatopatologi fra den indledende behandling af biopsiprover til den optimale fortolkning af histologiske lysbilleder og skrivning af patologiske rapporter.
  • Biokemi. For diagnosticering af hudens sygdomme anvendes ofte biokemiske test. Kursus biokemi tilpasset kravene til Dermatologi og Venereologi og omfatter smalle aspekter af biokemiske lidelser i hudsygdomme.
  • Genetik. Genetisk prædisponering er vigtig i diagnosen af ​​mange hudsygdomme, så udbredt som eksem og psoriasis, såvel som i udvikling og de har mødt. Genetiket behandler de mest presserende spørgsmål om arvelige sygdomme til dermatologi.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted ... Læs mere

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted by the university staff in the fields of nuclear physics, particle physics, biotechnology, the creation of nano-materials, laser systems of new generation, innovative methods of cancer treatment, are known all over the world. Minimer