Read the Official Description

Den Associate of Science i Health Sciences Program på VFMC giver de studerende mulighed for at tage kurser, der fører til en række helbredsmæssige videnskaber majors og karriere felter. Undersøgelse af sundhed og Biological Sciences program på VFMC forbereder eleverne til at fortsætte deres akademiske og karriere interesser i specialiserede områder, herunder biologi, medicin, apotek, Veterinærmedicin, Sygepleje, Exercise Science, Kinesiologi, Fysioterapi og ergoterapi.

Studieforløb

Vores militære tradition gavner alle studerende: dem, der går videre til officer uddannelse og dem, der vælger at forfølge andre veje. En undersøgelse foretaget af Korn / Ferry International viser, at de ledelsesmæssige færdigheder lært i militær træning øge succes i virksomhedernes liv - hvilket kan være grunden til mange af vores kandidater går videre til kaptajn deres egne virksomheder. Uanset hvad dit mål, VFMC har akademiske programmer, der vil hjælpe dig der.

Akademisk Program på VFMC fører til en Associate of Arts, en Associate of Science, eller en Associate i Business Administration grad. Den stærke core curriculum, der er udviklet på baggrund af en grundig analyse af de generelle krav i konkurrencedygtige gymnasier og universiteter uddannelse, er hjertet af uddannelserne. Sammen med de kurser kræver i studieordningen fagområder, de centrale programmer giver grundlaget for en vellykket overførsel til en fire-årig college og langsigtede akademisk succes.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date