Senior tekniker i ansigt til ansigt protetisk audiologi

Generelt

Program beskrivelse

Med den højere uddannelsescyklus inden for protetisk audiologi studerer du modulet Arbejdsplads træning i de mest anerkendte værksteder i Spanien: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) og i udlandet (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Derudover vil du, takket være en grundlæggende praktisk metodik, fra det første kursus lære dig i Workshop for Audio-protetiske produkter og i Elektronikværkstedet i European Professional Center. I Audiology Room har du alle de nødvendige instrumenter til at udføre en komplet analyse af patientens høresundhed og den nødvendige programmering. Og i det elektroakustiske rum har du alle de programmer, der er nødvendige for at studere komponenterne i et høreapparat, samt i læring af dets analyse og reparation.

Derudover vil du som en del af din træning opnå inddrivelsesbeviset til spansk tegnsprog (LSE); (40h: 25 ansigt til ansigt og 15 online).

studieplan

FØRSTE KURSUS

Akustik og lydbeskyttelseselementer

200

Auditive anatomo-sensoriske egenskaber

300

Forberedelse af øreforme og beskyttelsesdele

265

Elektronisk teknologi i lydprotese

235

KURS

1000

ANDEN KURS

Vær opmærksom på de hørehæmmede

115

Audition og verbal kommunikation

115

Valg og tilpasning af høreapparater

175

Virksomheds- og iværksætterinitiativ

65

Uddannelse og Arbejdsorientering (FOL)

90

Teknisk engelsk for højere klasse

40

Prostetisk audiologi projekt

30

Træning i arbejdscentre

370

KURS

1000

* Nogle af fagets emner kan lide ændringer

Faciliteter, Laboratorier og Workshops

 • Laboratorium til fremstilling og mekanisering af enhver form for forme.
 • Audiologi rum, der har alle de nødvendige instrumenter til at udføre en komplet analyse af høresundhed.
 • Elektroakustisk rum med alle de programmer, der er nødvendige til programmering af minder og studere høreapparatets komponenter.

DIPLOMA OF INITIATION TIL SPROG AF SPANSKE TEGN (LSE)

Som en del af din uddannelse vil du få inddrivelsesbeviset til spansk tegnsprog (LSE), der hjælper dig med at komme tættere på døveverdenen gennem viden om grundlæggende kommunikationsstrategier til professionel brug samt kendskab til socio-kulturelle aspekter fra døve samfund (40h: 25 ansigt til ansigt og 15 online).

LPA-certifikat

Udskyde i fagområdet med et unikt certifikat:

Efter eksamen vil du modtage Laureate Professional Assessment (LPA) certifikat, en pioner i vores land, der evaluerer otte kompetencer, der er identificeret som de mest krævede af virksomheder på arbejdsmarkedet: strategisk og iværksætterlig tilgang, lederskab, teamarbejde, tilpasning til ændringer, læring og personlig udvikling, problemløsning, opnåelse af mål og global mentalitet.

Værktøjet giver et personlig certifikat til den studerende og en vejledning til styrken af ​​deres træning.

LPA'en giver information om de træningserfaringer, der er tilføjet af merværdi, som du har gjort i European Professional Center (f.eks. Din professionelle praksis, internationale ophold eller deltagelse i sociale ansvarsprojekter) sammen med den akademiske rekord.

beskæftigelsesegnethed

En innovativ træning tilpasset arbejdslivets virkelighed garanterer et højt kvalificeret forberedelse, der favoriserer studerendes beskæftigelsesegnethed. Ansættelsesindekset for kandidater i Det Universidad Europea er meget højere end i det nuværende professionelle marked. 90% af vores kandidater har et arbejde det første år efter afslutningen af ​​deres studier og 69% gør det i de første 6 måneder.

I slutningen af ​​dine studier af overordnet tekniker inden for protetisk audiologi kan du vælge følgende faglige muligheder:

 • Hearing-støtte.
 • Høreapparat specialist.
 • Mould maker og auditiv beskyttelse.
 • Tekniker i lydniveau måling.
 • Audiometrist.

Studiehjælp

 • Hjælpemidler til CAM
 • Højtydende studiehjælpemidler
 • Studiehjælp til fortsatte studier
 • Studiehjælp til studiernes samtidighed
 • Støtte til at have en slægtning i Det Universidad Europea
 • Betalingsfleksibilitet
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Læs mere

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Minimer
Madrid , Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanien Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Mere Mindre