Spansk vej til sygepleje

University CEU - Cardenal Herrera

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Spansk vej til sygepleje

University CEU - Cardenal Herrera

Hvad gør os anderledes?

1) Tosproget uddannelse engelsk / spansk

Det kendskab til et andet sprog, i det specifikke tilfælde med Nursing Studies, det engelske sprog, giver den studerende et højere niveau af arbejde kompetence og et højere niveau af konkurrenceevne og muligheder på arbejdsmarkedet, bliver mere og mere globaliseret, samt engelsk er en grundlæggende gennemsnit af kommunikation.

Den nye Nursing Group i engelsk vil lette vores studerende adgang til studier ved udenlandske universiteter, profiterer af stipendier som Erasmus, Overseas og internationale aftaler.

Ligeledes vil uddannelsen på engelsk fremme udnyttelsen af ​​videnskabelig dokumentation og fagligt stof i nævnte sprog, tillader de studerende til at udvikle sig selv med yderste strenghed inden for området Nursing, at være i konstant udvikling og hovedsagelig udgivet på engelsk.

2) Vores lærere er professionelle

Vi forstår, at for at blive en god sygeplejerske, du er nødt til at komme i kontakt, fra starten, med de bedste fagfolk i sektoren, som deler deres erfaringer og anvende dem dag for dag i klasse værelser sammen med de studerende.

3) De fire Karrieremuligheder

Vores vigtigste optagethed er at give den studerende redskaber, så de vil være i de bedste forudsætninger for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Den sag, som vi betaler mest værdi i studieordningen er følgende fire: - Program for Intensivering til forberedelse EIR. I løbet af fjerde år vil du være i stand til at deltage i vores program, at indlede forberedelserne til at blive en intern Sygepleje Resident (EIR). På denne måde, mens du efterbehandling dine studier, vil du begynde at træne dig selv for at få en stilling i det offentlige sundhedssystem. Deltagelsen i dette program har til formål at forbedre dine kvalifikationer er på frivillig basis, og ikke skabe yderligere omkostninger. Har du lyst til at arbejde på et hospital? Åbn denne dør. Program for Intensivering for Uddannelse af EIR.

  • Øvelserne, i hjertet af læseplanen. Vi underviser vores studerende på "know how" fra starten, der sikrer, at de er i den bedste tilstand til at nyde godt af den eksterne praktik og tilføre værdi til de faciliteter, de er indarbejdet (starter første halvår af det andet år). Vi har også konfigurere, fra UPE (Enheden for Sygeplejeforskning Praktikophold), en unik praktik tjeneste er skræddersyet til den studerende for realiseringen af ​​Practicum.
  • Intensivering af Kommunikation og velfærd kompetencer
  • Den internationale dimension, Med den voksende integration af internationale praktikophold i England, Tyskland ...

4) En pioner dobbelt grad, af ekspert i dobbelte grader

Du har mulighed for at studere en unik dobbelt grad i Spanien, som vil formere din træning og dine fremtidige karrieremuligheder. Vi tilbyder dig en skræddersyet tidsplan, så du vil blive forsynet med et universitet profil forskellig fra alle de andre.

  • Doble Grado en Fisioterapia + Enfermeria Det er din chance for at studere to universitetets karriere med en kompatibel Tidsplan og vigtigste, uden at betale to gange.

Hvad vil jeg lære?

Du vil blive en sundhedsperson i sine forskellige aktivitetsområder, fra forebyggelse, fremme og anstifte af sunde vaner frem til pleje af de syge, overføre anvendelsen af ​​programmer foreskrevne rehabilitering.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/nursing

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
6,742 EUR
Inkluderer Hospitality pakke
Information
Deadline
Locations
Spanien - Moncada, Valencian Community
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Moncada, Valencian Community
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

From the US to Spain to study Nursing at CEU Valencia