Sport studier

Generelt

Program beskrivelse

Undersøg en bachelor i sportstudier i Holland

Er du passioneret for sport og ønsker du at skabe forandring? Så er dette unikke program kun programmet for dig! Idrætens inspiration og magt giver dig gode muligheder for at gøre en reel forskel.

Sport, Sundhed og Ledelse

Institut for Idrætsstudier ved Hanze University of Applied Sciences, Groningen, tilbyder et treårigt bacheloruddannelse, der består af 180 ECTS. Dette internationale program skaber innovative (sports) fagfolk. Som omskifter er du i stand til at gøre en forskel på både individuel og samfundsniveau. Sportens kraft ligger inden for de tre kerneværdier af sport en fysisk aktivitet:

  • sport og fysisk aktivitet er afgørende for en sund livsstil,

  • sport skaber forretningsmæssige værdi,

  • sport er samfundsmagten i samfund og nationer.

Programmet er kendetegnet ved dets faglige fokus. Hvert år får du virkelig erhvervserfaring ved at arbejde på området. De fleste moduler er centreret omkring en praktisk opgave i en professionel organisation. De andre kurser er designet til at forberede dig på denne udfordring.

Første år

Det første år er den såkaldte propaedeutiske fase (60 ECTS). I denne fase udvikler du faglige kompetencer ved at arbejde på flere projekter for enkeltpersoner, virksomheder eller organisationer. Understøttet af dine lærere og medstuderende, vil du begynde at udvikle en følelse af ansvar fra den første dag. Deling af viden og erfaringer spiller en vigtig rolle.

Andet år

Det andet år fokuserer på at skabe og styre forandring under en arbejdsplads. Din rolle er først og fremmest at være en forandringsagent. For at kunne gøre det, tager du kurser om emner som praktisk forskning, sportudvikling, ledelse og organisation, organisationspolitik og rådgivning.

Tredje år

I det sidste år arbejder du på en professionel organisation for dit kandidatprojekt. I projektets første fase vurderer du organisationen. Dette vil resultere i din afhandling. Baseret på denne afhandling vil du udvikle og implementere tjenester, produkter og innovationer til organisationen i henhold til de tre kerneværdier af sport.

Karriereudsigter

Sportsstudenter kandidater har et stort udvalg af karrieremuligheder. Mange af vores kandidater vil blive ansat i job, der ligger i centrum:

  • (international) sportspolitik en ledelse

  • forretningsudvikling

  • sport ledelse

  • socialt iværksætteri

  • samfundsudvikling

  • fysisk aktivitet og sund aldring.

Hanze UAS Master's Programmer

Sportstudier bachelorgrad giver eleverne adgang til forskellige kandidatgrader i Groningen og på forskellige internationale universiteter over hele verden. En af mulighederne for dig efter eksamen er den etårige Master Healthy Aging Professional (undervist på hollandsk) ved Hanze University of Applied Sciences. Dette gør det muligt for eleverne at opnå en kandidatuddannelse inden for fire år. Andre masterprogrammer som Europæisk Master i Sport og Sundhed (Rom, Italien) eller Master Sport Management (Molde, Norge) vil også være åbne for dig.

Adgangskrav

En videregående uddannelsesbevis eller international videregående uddannelse på et tilsvarende niveau til det nederlandske VWO gymnasium er nødvendigt for optagelse. Tyske ansøgere skal have følgende eksamensbevis: Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife. Alt andet eksamensbevis bliver bedømt af Nuffic eller Naric. Studerende, der allerede har bestået en relevant propaedeutisk fase, kan også godtages. En vurdering er en del af udvælgelsesproceduren, og det engelske sprog skal være på et tilstrækkeligt niveau.

Yderligere krav

Der er forskelle i adgangsproceduren afhængigt af om studerende bor i Beneluxregionen / Tyskland eller ej.

Studerende fra Beneluxregionen / Tyskland

Efter ansøgning bliver du inviteret til en matchende dag. Deltagelse i denne matchende dag er obligatorisk, og den er organiseret for at vurdere, om de studerendes ambitioner, færdigheder og forventninger matcher indholdet af programmet. Den matchende dag består af en fysisk udfordring, en casestudie og et interview med en af ​​medarbejderne. Efter at have deltaget i Matching Day, vil de modtage feedback og et bindende råd om hvad den studerende skal gøre for at opfylde programmets krav.

Studerende, der bor uden for Beneluxregionen / Tyskland

Efter ansøgning skal du aflevere en matchende opgave. Denne opgave består af en videooptagelse, der viser dig i en sportsrelateret gruppeindstilling og vil også indeholde en personlig præsentation. Desuden skal du have en reference og skal skrive en casestudie.

Yderligere krav til alle studerende

Studerende optaget til Sport Studies programmet skal gennemgå en medicinsk sport test for at vurdere deres fysiske egnethed.

www.hanzegroningen.eu/shm

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Læs mere

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Minimer
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Mere Mindre