Read the Official Description

St Georges har et velfortjent ry som en populær og konkurrencedygtigt valg for studerende, der søger medicin. Graduate post-programmet blev oprettet i 2000 for at tiltrække modne ansøgere, der allerede havde en grad, og som havde oplevet livet i verden uden uddannelse. Kurset tiltrak stor interesse og blev hurtigt anerkendt over hele Storbritannien for at være banebrydende, innovative og banebrydende.

Nu kurset er blevet ændret og forbedret - resultatet af feedback fra studerende og ansatte gennem årene. Filosofien bag kurset er bygget op omkring en elevcentreret tilgang til læring i kombination med læring gennem erfaring. Det er problembaseret og patient centreret, lige fra starten af ​​kurset. Kliniske og kommunikationsevner får den betydning, de fortjener, simulation er et centralt pædagogisk støtte - uanset om simulerede patienter, attrapper, eller komplekse state-of-the art computerbaserede simuleringer. E-læring er et andet vigtigt læringsredskab, studerende har adgang til St Georges ressourcer intranet og bibliotek. Det videnskabelige grundlag for medicin er stærkt fremhævet i hele kurset, men især i de første to år. Skolen på Cypern er udstyret med en helt ny dissektion plads til at lære anatomi ved hjælp prosected prøver, billedbehandling, anatomiske modeller og computer-assisteret læring.

De første to år af kurset foregår på Cypern, de sidste to år i state-of-the-art hospitaler, såsom den svenske Covenant Hospital i Chicago og Sheba Medical Center i Tel Aviv. Studerende vil opgradere med en grad fra St Georges Hospital Medical School, en bestanddel kollegium af University of London. Dette er en virkelig spændende mulighed for internationale studerende at foretage en identisk program, sidder de samme vurderinger, og få den samme grad, men lærer i forskellige og højt respekterede, kliniske miljøer. Forbindelserne mellem universitetet i Nicosia og St Georges er stærke og frugtbare. St Georges fakultet og personale gør regelmæssige besøg i Nicosia for at observere undervisning, deltage i vurderingerne, deltage i planlægningsmøder og sikre kvaliteten af ​​kurset bestemmelse. Det er et spændende projekt for vores to universiteter, og vi ser frem til at byde dig velkommen på kurset.

Peter McCrorie Dekan for Medicinsk Uddannelse

Opbygning af det akademiske år

Studieordningen er undervist i en traditionel akademisk år struktur, der starter i september. År 2 og 3 er organiseret omkring de 6-ugers blokke, der udgør disse år. År 4, til aktiviteter vedrørende den nødvendige længde af kurset generelle og dens natur som en periode med intensiv klinisk erfaring grunde, er en sammenhængende periode på 45 uger.

Kursus Struktur

Fire hovedtemaer understøtter kurset og funktion igennem de fire år:

Grundlæggende og Klinisk Patologi

Dette tema giver dig den grundlæggende kendskab til opbygning, funktion og udvikling i den normale menneskelige krop, der vil understøtte din medicinsk praksis. Der vil blive givet til alle niveauer i organisationen fra det molekylære og cellulære, til organsystemer og hele person. Inkluderet i dette tema er anatomi, biokemi, patologi, farmakologi og fysiologi samt de videnskabelige aspekter af alle de kliniske discipliner, såsom kardiologi, obstetrik og gynækologi, neurologi, urologi, ortopædi og reumatologi osv

Patient og læge

Gennem dette tema, er de studerende udstyret med de færdigheder, der anvendes af en læge under direkte patientkontakt. Læring vil udvikle den kliniske, kommunikation og interpersonelle færdigheder der er nødvendige for medicinsk praksis.

Fællesskabet og befolkningens sundhed

Indsigter fra de biologiske, sociale og psykologiske discipliner vil blive brugt i dette tema til at udvikle en måde at tænke og arbejde, som tager sociale faktorer ligger til grund for forskellige sundhedsmæssige problemer. Folkesundhed Medicin, Almen Praksis og Epidemiologi er også fremtrædende i dette tema.

Personlig og faglig udvikling

Baggrunden for praksis har indflydelse på en individuel læge og på erhvervet som helhed. For at fungere effektivt inden for det medicinske samfund, er det vigtigt at forholde sig til den øvrige verden, at anerkende kræfter for forandring og for at være i stand til at forstå eksterne udsigt over erhvervet. Dette tema dækker medicinsk etik og loven om medicin, kritisk tænkning og kritisk vurdering, tværfaglige uddannelse og professionel adfærd.

Grundforskning og klinisk Sciences er den største tema i form af dens indhold, da det indeholder de fleste af de faktuelle viden eleverne har brug for at kvalificere sig og registrere med de berørte tilsynsorganer i dit land. Men alle fire temaer er lige vigtige i at udstyre den studerende til en professionel levetid som praktiserende læge.

Adgangskrav

Adgangskrav

 • En bachelorgrad med mindst en 2. klasse æresbevisninger eller tilsvarende (3,0 GPA i USA, 2,7 i Canada) eller en højere grad (f.eks MSc, MPhil eller PhD) inden for et fag.
 • Du skulle have arbejdet eller haft frivillig oplevelse i en medicinsk eller sundhedsrelateret felt og være i stand til at demonstrere en bred forståelse for omfanget af medicin.
 • Du skal have opnået en tilfredsstillende score i Graduate Australian Medical School Admission Test (GAMSAT) eller Medical College Admission Test (MCAT). Se venligst GAMSAT eller MCAT hjemmesider for yderligere detaljer (www.gamsatuk.org eller www.aamc.org/students/applying/mcat/).
 • Hvis engelsk ikke var det primære sprog i løbet af din uddannelse, skal du også tage IELTS (International English Language Testing System) eller tilsvarende (f.eks TOEFL). En IELTS score på 7,0 samlet (med en score på 7,0 i den skriftlige element, og ikke mindre end 6,5 i ethvert andet element) eller tilsvarende er påkrævet.

Interview

Hvis du er inviteret til en samtale for St Georges medicinsk program i Nicosia, vil det være i form af en Multi Mini Interview (MMI) og vil blive gennemført via en videokonference. Målet med MMI er at finde ud af, om der er mere til dig end dine karakterer. Vi ønsker at fastslå, om du har de fornødne færdigheder og attributter til at gennemføre kurset med succes og til at praktisere medicin professionelt Interviewet vil bestå af otte spørgsmål, som hver varer fem minutter (40 minutter i alt). Én person (intervieweren) vil gennemføre den Skype-opkald med dig, læse hvert spørgsmål og optage dine svar. Når interviewet er overstået, vil hver enkelt af dine optagede svar blive sendt til otte forskellige bedømmere, som vil vurdere dem. Din samlede score vil derefter beregnes og sendes til Admissions udvalget til afgørelse.

Hvorfor MMIs

MMI tilgang er en robust og effektiv vurdering metode, der er mindre subjektive end et panel interview, sikrer kandidater behandles retfærdigt. Desuden MMIs giver os mulighed for at kontakte interviewene mere effektivt ved at vurdere flere kandidater i en kortere periode, hvilket betyder, at du vil finde ud af resultatet af din samtale før. Vi tilstræber at sende dig en beslutning tilbud inden for to uger efter din samtale.

Screenings

Du skal gennemgå en tilfredsstillende helbred og politiet screening, herunder en skærm til og immunisering mod hepatitis B.

Karrieremuligheder

Fakultetets Positioner

University of Nicosia Medical School tilbyder følgende uddannelser:

 • St. George, University of London Bachelor of Medicine og Bachelor of Surgery (MBBS)
 • En læge (MD) 6 år bachelor post akademisk grad fra universitetet i Nicosia Medical School
 • En MSc i Family Medicine grad for læger udstedt af universitetet i Nicosia Medical School.

På grund af den fortsatte vækst i Medical School, søger vi højt motiverede videnskabelige medarbejdere med relevant akademisk kvalifikationer, forskning og undervisning erfaring i de discipliner, der er vist nedenfor:

 • Anatomi
 • Histologi
 • Fysiologi
 • biokemi

De udvalgte ansøgere vil aktivt støtte de nuværende programmer samt ekspansion behov i Medical School og vil blive tilskyndet til at forfølge deres egne uafhængige forskningsprogrammer.

Program taught in:
Engelsk
University of Nicosia Medical School

See 2 more programs offered by University of Nicosia Medical School »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
27,500 EUR
årligt.
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Sep. 2019

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school