Sundheds- og fitnessuddannelse Major

Generelt

Program beskrivelse

Når du studerer sundheds- og fitnessuddannelse på SPU, bygger du et stærkt fundament i anvendelsen og pædagogikken inden for menneskelig bevægelsesvidenskab. Du er forberedt på lederstillinger inden for en række områder, hvor du kan fremme en sund livsstil for mennesker i alle aldre. Uanset om du planlægger at blive lærer, coach eller anden form for sundhedspleje eller fitnessprofessionel, giver en Health and Fitness Education-grad fra SPU dig de nødvendige færdigheder og videnbase.

Som SPU Health and Fitness Education major får du fordel af fremragende fakultetsmedlemmer, der har mange års erfaring med at arbejde i træningsindustrien. De har erfaring i akademiske omgivelser og med rekreative og elitepopulationer. De har også været trænere og trænere for individuelle atleter og hold.

I denne hovedfag, der lægger vægt på informationslevering og inkluderer instruktionsmetoder, inkluderer dine kurser "Human Anatomy and Physiology", "Motor Learning and Development", "Biomechanics", "Sport Injury Management" og "Exercise Physiology," ud over klasser i undervisningsmetoder. Uanset om du planlægger at komme ind i arbejdsstyrken efter endt uddannelse eller gå på kandidatskolen, giver en sundheds- og fitnessuddannelsesfag dig et solidt fundament.

FORDELE

Uanset om du planlægger at undervise i en skole, træner på en sportsbane eller tjener i et andet bevægelsesrelateret erhverv, giver Health and Fitness Education major dig den videnbase og erfaring, der er nødvendig for at uddanne forskellige aldersgrupper om fitness og sundhed. I denne major vil du:

Gå gennem en sekventiel, omfattende læseplan, der forbereder dig til at gå ind i en række bevægelsesrelaterede karrierer, herunder sundheds- og fitnesslærer, virksomheds wellness-direktør og specialist i udendørs uddannelse.

Lær af praktiske, praktiske oplevelser inden for områder som forskning, fysisk konditionstest, træningsrecept og lederskab og metoder til undervisning i bevægelsesfærdigheder.

Få adgang til avanceret udstyr i HHP Lab, som inkluderer vurdering af maksimal iltoptagelse, in vivo muskelmekanik, motoriske færdigheder, isokinetisk dynamometri og funktionel bevægelsesscreening, som alle vil blive brugt sammen med fremtidige klienter, patienter og studerende.

Oplev hvordan man kan fremme en sund livsstil gennem god beslutningstagning, forbedret fitness og bevægelsesevner, der varer livet ud.

Oplev projektbaseret læring i klasseværelser og laboratorier med et fremragende forhold mellem fakultet og studerende.

Intern med professionelle inden for dit interessefelt, få værdifuld erfaring i den virkelige verden med en lokal organisation såsom en skole, virksomheds wellness-anlæg eller lokal sportsorganisation.

Opfyld kravene i dit senior colloquium og capstone ved at gennemføre et originalt forskningsprojekt og papir og præsentere det under det årlige Health and Human Performance Colloquium.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Since 1936, SPU’s School of Health Sciences has opened new doors and created exciting new career paths, including opportunities in clinical care, specialty practice, exercise science, health and fitne ... Læs mere

Since 1936, SPU’s School of Health Sciences has opened new doors and created exciting new career paths, including opportunities in clinical care, specialty practice, exercise science, health and fitness, education, academics, and engaging with diverse clinical populations. Minimer