Sundhedsvidenskabsstiftelsen År

Generelt

Program beskrivelse

Health Science Foundation Year er et program designet af Universidad Europea de Madrid, hvorigennem sundhed kan opdage dit sande kald og hjælpe dig med at beslutte din fremtidige karriere som tandlæge, farmaceutisk, bioteknolog, sygeplejerske, fysioterapeut eller psykolog.

Formålet med dette program er at introducere dig til de grundlæggende viden inden for sundhedsvidenskab gennem centrale emner som Cellbiologi og Genetik, Human Anatomi, Fysiopatologi og Biostatistik. Grundmaterialet til forskellige gradskvalifikationer inden for sundhedsvidenskab, der svarer til menneskets struktur, funktion og adfærd samt metoder til informationsanalyse og videnskabelig produktion.

Du vil også begynde at udvikle færdigheder og evner, der er nøglen til din faglige fremtid inden for sundhedssektoren: Psykologi og Kommunikationsfærdigheder, Ledelsesfærdigheder og Koncernledelse. Du vil forbedre dit niveau på engelsk eller spansk med sprogmaterialet afhængigt af den gruppe, du tilmelder dig, og vil også lære om sundhedsterminologi.

Du vil være i stand til at opdage dit sande sundhedstilkald gennem simuleringsmodulet, da du vil gennemføre en praktik i et højfideligheds simuleringsmiljø i faciliteter med avanceret teknologi, som er pionerer i Spanien. Du vil altid blive ledet af et fakultet professorer med omfattende faglig og uddannelsesmæssig oplevelse. Nogle af emnerne i dette program er berettiget til anerkendelse som en del af Degree-programmet, som du ender med at vælge at studere.

Studentprofil

Health Science Foundation Year er et program rettet mod studerende, der lovligt opfylder universitetets krav til adgang og ønsker at studere sundhedsvidenskab, men er i tvivl om hvilken sundhedsdisciplin de gerne vil specialisere sig i tandlæge, apotek, bioteknologi, sygepleje, fysioterapi , og psykologi.

Gennem disse programmer vil eleverne blive introduceret til grundlæggende materialer, kompetencer og færdigheder inden for sundhedsvidenskab og vil vælge en tidsplan for praktiske klasser, der vil hjælpe dem med at beslutte deres fremtidige erhverv på sundhedsområdet.

International Outlook

Nyd nogle af de fordele, som placerer os som et universitet med et klart internationalt fokus: Vælg mellem to grader med mange internationale universiteter, drage fordel af et Erasmus-stipendium, studere helt eller delvist på engelsk eller tage din praktik i udlandet.

Vi er en del af det prestigefyldte Laureate International Network, lederen af ​​videregående uddannelser, der serverer mere end 850.000 studerende i 30 lande og over 80 institutioner verden over.

Cutting Edge Professionelle faciliteter

På Universidad Europea er vores prioritet at lære med en yderst praktisk tilgang. Vores campus i Madrid, Valencia og Kanariske Øer tilbyder dig de bedste faciliteter til at sætte din viden i praksis, i de mest fuldt udstyrede laboratorier og ved hjælp af de nyeste teknologier, inden du går ind i karriereverdenen. På universitetsklinikkerne kan eleverne på Biomedicinske Fakultet og Sundhedsvidenskabsskolen udvikle deres praktiske læring i kontakt med den professionelle verden.

Garanti for kvalitet

Vores hårde arbejde og konstant dedikation til akademisk ekspertise er blevet anerkendt af mange af de mest prestigefyldte kvalitetscertifikater, som EFQM 400 "European Excellence", Quali-cert og Madrid Excelente.

International

Studerende, der tilmelder sig Health Science Foundation Year, vil kunne vælge, om de vil studere på spansk eller engelsk for at styrke deres niveau på det valgte sprog og udsætte sig for den nødvendige sundhedsterminologi for deres fremtidige erhverv.

Indlæggelser

Adgangsprocessen til at studere en bachelorgrad på Universidad Europea er via nogle få enkle trin, som grundlæggende består i at indsende visse dokumenter, tage en eksamenseksamen og afslutte formaliseringen af ​​indskrivningen.

Økonomisk støtte

På Universidad Europea de Madrid har vi et komplet system af økonomisk hjælp til rådighed for dig til at hjælpe dig med at betale for din uddannelse. Nogle eksempler er:

  • Fleksibilitet i betalinger
  • Månedlige afdrag
  • Hjælp til hurtig betaling
  • Støtte til fortsatte studier
  • Støtte til samtidige studier
  • Støtte til at have et familiemedlem på Universidad Europea

Finansiering

Universidad Europea har indgået flere aftaler med banker for at hjælpe dig med at betale for dine studier.

Stipendier og stipendier

I 2012-13 blev mere end 1.100 stipendier og stipendier på over 5 millioner euro tildelt Universidad Europea .

  • Stipendier og stipendier fra European Career College of Madrid
  • Offentlige tilskud og stipendier fra Undervisningsministeriet
  • Talented, Outstanding People Program (TOP Program)

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Læs mere

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Minimer
Madrid , Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanien Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Mere Mindre