Read the Official Description

I løbet

Den tandlægestuderende (kommende DDS) er en professionel med humanistisk, kritisk og reflekterende i erhvervet, der arbejder på alle niveauer i oral sundhedspleje, baseret på etiske og juridiske principper, forpligtet sig til den sociale virkelighed, kulturelle og økonomiske del af landet. Den humanistisk uddannelse er afgørende for sundhedsprofessionel, da det vil virke, og vil forholde sig med mennesker der giver en lang række interpersonelle situationer, der kræver forberedelse i områder af humaniora. Videnskabelig viden vil give den studerende faglig forberedelse, med dygtighed og adfærd, der gør det muligt beslutte og handle sikkert og effektivt i forebyggelse og behandling af orale og maxillofacial sygdomme og fremme den generelle sundhed af sin patient. Tandpleje er et erhverv, der tager sig af den mundtlige sundhed af de mennesker, der arbejder i forebyggende, helbredende og rehabilitering af sygdomme i munden. Den studerende får en uddannelse, der vil gøre det muligt for dig at diagnosticere og behandle orale sygdomme og systemiske sygdomme med orale manifestationer. Således i deres uddannelse, er læring kræves fra forskellige områder af viden med grundlæggende og faglig indhold, der er undervist med forskellig undervisning tilgang. Kurset udbydes på campusser i San Miguel og Liberty, der tilbydes i dagtimerne og om natten, der varer 8 semestre, har samlet arbejdsbyrde 4007 timer. Arbejdsmarkedsstyrelsen Professional når det vej ud parat til at fungere som praktiserende læge eller generel, kan handle i en af ​​følgende områder: Folkesundhed; Endodontics: rodbehandling; Parodontologi: gummi behandling; Tandpleje: restaureringer af tænderne; Protese: Rehabilitering funktion af en tand eller udskiftning af manglende tænder; Radiologi: røntgenundersøgelser og andre tests ved brug af billedet; Patienter med særlige behov; Pædodonti: forebyggelse og behandling af spædbørn og børn; Kirurgi: simple ekstraktionsprocedurer eller omfattende kirurgi inkluderet op til tumorfjernelse; Forensic tandpleje: identifikation af lig, kriminelle færdigheder og professionelle med tænderne; Laser i tandplejen: høj effekt lasere og lav i forskellige specialer.

forskellen

De laboratorieaktiviteter udføres i moderne faciliteter og udstyr og avanceret teknologi. Tandklinikker er moderne catering til forskellige kliniske discipliner i erhvervsuddannelsen. Vi har stadig et traume Tandpleje Center Babyer Kliniske; Klinik Junior Interaktiv Tandpleje og Center for Special Care Patienter. I 2. halvår af kurset, begyndere starter hjælpe mere erfarne kolleger (sidste år) i den kliniske pleje af faglige discipliner.

Campus São Miguel: Taiuvinha Street, 26 - Telefon: 2037-5833 - Kontortid: mandag til fredag, fra 08:00 til 22.30.

Campus Frihed: Galvão Bueno Street, 868 - Blok B - 7ºand. - Telefon: 3385-3013 - Kontortid: mandag til fredag, fra 08:00 til 22.30.

Yderligere oplysninger

Formiddag: fra 2. til 6. fredag ​​fra 08:00 til 13h.

Nat: fra 2. til 6. fredag ​​fra 18h til 23h Customer Klinisk Overvåget samfund i de forskellige specialiteter fra 2. halvår. Supplerende aktiviteter Overvåget uden for normal skoletid for overholdelse af ekstern og fattigt samfund.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 1 more programs offered by Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL) »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
8 - 8 semestre
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date