Terapeutisk ernæring

Generelt

Program beskrivelse

Bekymringer og interesser om ernæring, kost og sundhed har dramatisk øget i løbet af de seneste årtier. Faktisk ernæring vaner og livsstil påvirker vores sundhed og livskvalitet. Endvidere kostfaktorer impliceret ca. 50% af de vigtigste dødsårsager på verdensplan.

Fedme, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, fordøjelsessystemet sundhed, lever sundhed, og nyresygdomme er de vigtigste spørgsmål af menneskers sundhed. Derfor sund ernæring er en vital og lovende tilgang til at behandle og håndtere sådanne problemer. Mod herpå i 2015, har Palæstina polytekniske universitet etableret et nyt program, nemlig Terapeutisk Ernæring under fakultetet of Applied Sciences.

Vores fireårige Terapeutisk Nutrition program er specielt designet til studerende med en stærk interesse i ernæring og sundhed videnskab, der ønsker at bruge deres viden til at hjælpe med at forebygge og behandle sygdomme som registreret diætist.

Terapeutiske Ernæring studerende vil lære, hvordan fødeindtagelse og kostbehov kan ændres ved sygdom, og hvordan man anvender terapeutiske diæter til behandling af sygdomme.

Program Mål:

  • At give diætister med nok viden i ernæringsterapi for personer, der har behov for særlig sundhedspleje.
  • At gennemføre anvendt videnskabelig forskning og projekter i forskellige grene af ernæring og fødevarer videnskaber, der opfylder behovene community.
  • At tjene lokalsamfundet ved at forbedre sundhed og ernæringsmæssige bevidsthed gennem workshops og uddannelsesprogrammer.

MISSION:

Missionen for terapeutiske Nutrition program er at forberede kvalificerede kandidater, der med succes kan opfylde de udfordringer oversætte ernæringsvidenskab i praktisk kostråd for at fremme sundhed og til at behandle en bred vifte af medicinske lidelser. Diætisten kandidat vil hjælpe folk med at ændre deres fødeindtagelse og tilbyde praktiske råd til at gøre kostomlægning.

BESTEMT Læringsudbytte:

  • Den uddannede vil kunne kende og forstå det grundlæggende og principper for ernæring, mad og forholdet af fødevarer for menneskers sundhed.
  • Den uddannede skal kunne kommunikere og samarbejde med andre og til at yde rådgivning, vejledning og videnoverførsel.
  • Den uddannede kunne demonstrere faglig og etisk ansvarlighed og vurdere de sundhedsmæssige risici som følge af uagtsomhed på dette område.
  • Den kandidat vil vise de værdier, der kræves i moderne sundhedsvæsen, herunder medfølelse, venlighed, empati, og også respekt for patienternes privatliv, værdighed og individualitet

Områder, hvor kandidater forventes AT ARBEJDE:

  • Sundhedsministeriet
  • Undervisningsministeriet.
  • Statslige og private sygehuse
  • Ernæringsmæssige centre.
  • Ernæringsmæssige pleje institutter (plejehjem).
  • Forskningscentre specialiseret inden for ernæring og kost terapi.
  • Sport institutioner som en sport ernæring specialist.
  • Standarder og tilsynsorganer.
Senest opdateret May 2016

Om skolen

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Læs mere

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Minimer