Undergraduate Program: Major i sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Major i sygepleje

Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

College of Nursing tilbyder tre bachelorgradsspor og tre kandidatuddannelser.

Det traditionelle BSN- spor er til studerende, der har afsluttet to års forudsætning af undervisning fra Texas A

Anden grad BSN- sporet er et 15 måneders accelereret program for dem, der allerede har opnået en bachelorgrad i et ikke-sygeplejeområde. Sporet bruger traditionel instruktion ansigt til ansigt samt simuleringsaktiviteter, kliniske oplevelser, teamundervisning og videokonferencer af forelæsninger. Denne mulighed tilbydes både på Bryan / College Station og Round Rock campuserne.

RN-til-BSN- sporet er for dem, der allerede er registrerede sygeplejersker med en tilknyttet grad, der ønsker at få en bachelorgrad. RN-til-BSN-ansøgere, der afsluttede deres grad gennem et LVN-til-RN eller paramedic bridge-program eller et diplomuddannelse, skal have opnået mindst 35 overførbare kreditter i deres program for at kunne ansøge. Denne mulighed er tilgængelig i fuldtids- og deltids kursusbelastninger og tilbydes helt online.

MSN-sygeplejeuddannelsesprogrammet lærer kandidater at anvende principper for uddannelse i rollen som underviser i forskellige patientplejeindstillinger og i institutioner for videregående uddannelser gennem afslutningen af et 36-timers pensum. Når de tager NURS 653 Advanced Health Assessment, forventes de studerende at deltage i to separate kliniske oplevelser på campus i alt 45 timer for at opfylde de kliniske mål for dette kursus, som er angivet af American Association of Colleges of Nursing for enhver MSN-grad . Denne mulighed tilbydes primært online, så de studerende kan balance balance mellem karriere, familie og andet, mens de fremmer deres uddannelse.

MSN-Family Nurse Practitioner- programmet lærer kandidater til at praktisere som primærplejeudbydere til en bred vifte af klienter, mens de fokuserer på sundhedsfremme, risikoreduktion, sygdomsforebyggelse og sygdomsstyring gennem gennemførelsen af et 36-timers pensum. Når de tager NURS 653 Advanced Health Assessment, forventes de studerende at deltage i to separate kliniske oplevelser på campus i alt 45 timer for at opfylde de kliniske mål for dette kursus, som er angivet af American Association of Colleges of Nursing for enhver MSN-grad . Dette er et hybridprogram, hvor størstedelen af kurserne leveres online.

MSN-kriminalteknisk sygeplejeprogram lærer kandidater til at passe ofre og gerningsmænd for traumatiske begivenheder eller kriminelle handlinger, der resulterer i traumer eller død. Mens de plejer deres patienter, er de også ansvarlige for at observere, anerkende, indsamle og dokumentere retsmedicinske beviser, der er relateret til den traumatiske begivenhed eller kriminel handling til efterfølgende brug i civile eller strafferetlige retssager gennem en 36-timers læseplan. Studerende bliver bedt om at komme til Bryan-College Station campus for orientering og et begrænset antal klasseaktiviteter. Når de tager NURS 653 Advanced Health Assessment, forventes de studerende at deltage i to separate kliniske oplevelser på campus i alt 45 timer for at opfylde de kliniske mål for dette kursus, som er angivet af American Association of Colleges of Nursing for enhver MSN-grad .

Hvad vil du gøre med sygeplejerske?

Registreret sygeplejerske, sygeplejerskeuddannelse, sygeplejepraktiker, retspleje og mere.

Husk: Din major svarer ikke til din karriere! For flere ideer om, hvordan du sætter din uddannelse i stand, skal du tale med din specifikke karriererådgiver.

Stipendier muligheder

  • Præsidentstipend: Betaler fuldtidsundervisning og gebyrer i op til 4 år for første gang på heltid
  • Eagle Elite-stipendium: Betaler $ 3000 om året i op til 4 år
  • Transfer stipendium: Betaler $ 2000 om året i op til 2 år
  • TAMUT : TAMUT tildeler forskellige donorstipendier til fortsatte studerende baseret på fortjeneste. Disse stipendier spænder fra $ 250 til $ 2000 om året.
  • Fuldt tilladte nye grad-søgende internationale studerende med en indgående GPA på mindst 2,5 eller 980 SAT er kvalificerede til at ansøge om Global Heritage Scholarship. Global Heritage Scholarship i Texas A
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Læs mere

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Minimer