Read the Official Description

I løbet

Kurset giver de studerende en praktisk læring rettet mod det professionelle marked af et fakultet bestående af læger lærere, som har stor erfaring inden for deres respektive områder af atuação.No Veterinary Complex er udviklet undervisningspraksis, forskning, udvidelse, og medicinsk og kirurgisk behandling af små og store dyr, som skal supplere den teoretiske undervisning.

Dens bærende konstruktion har tre operationsstuer, otte kliniske pleje klinikker, kliniske laboratorier, husdyravl og forebyggende medicin, obduktion værelser og kirurgisk teknik, anatomi laboratorier og mikroskopi, flydende rum og billedbehandling industri ( radiologi, ultralyd og ekkokardiografi), samt store dyreplejepraksis værftet, båse og kenneler til at holde dyr Complex og under pleje.

I løbet af kurset, er den studerende opfordres til at deltage i forskningsaktiviteter af lærere, samt tekniske og videnskabelige samarbejdsprogrammer vedligeholdes med nationale og udenlandske institutioner såsom San Diego Zoo, med hvilken den fastholdt det eneste projekt i landet finansieret af Zoological Society of San Diego. uddannelsesaktiviteter fremmes, herunder kurser og foredrag til lokalsamfundet om grundlæggende pleje i håndteringen af ​​dyr, ansvarlig kæledyr ejerskab og dyrevelfærd, vaccinationskampagner og kastrering af hunde og katte, adoption dyr projekter forladt og veterinær bistand til gårde .Professores kurset og studerende, der gør videnskabelig forskning udgør en forskergruppe med titlen strukturelle og funktionelle Veterinary Pathology, registreret i CNPq (nationale råd for videnskabelig og teknologisk udvikling), som udvikler projekter i forsknings linjer Infektiøse og parasitære sygdomme hos husdyr og Wild, Experimental Pathology, Onkologi og Veterinary Toxicology.

Arbejdsmarked

Dyrlægen udvikler tiltag i relation til dyrs sundhed og produktion, folkesundhed, fødevareproduktion og miljøbeskyttelse. Aktiviteterne er rettet mod veterinære klinikker og hospitaler, universiteter og forskningsinstitutioner, finansieringsagenturer eller administration, ridning og jockeys samfund, zoologiske haver, laboratorier og veterinære produkter fabrikker, køleskabe, animalske produkter inspektion servicevirksomheder landbrug og landdistrikter kooperativer.

forskellen

Studerende opnået i 2010 ENADE det bedste gennemsnit af alle de Veterinære kurser af større São Paulo, tilføje op til en maksimal score 5 givet af kontrollen kommission i stedet for i EP / MEC for kvaliteten af ​​dens pædagogiske projekt og infrastruktur. Kurset har et partnerskab med Anclivepa (National Association for Mindre Husdyrs Sygdomme Dyrlæger) at foretage specialiserede kurser og professionel Improvement Program i intern medicin i små dyr.

Samfundstjeneste

Veterinær- Complex Placering: Av. Løjtnant Laudelino Ferreira do Amaral, 700 (campus São Miguel) Telefon: 2037-5792Horário service: mandag til fredag, fra 08:00 til 12:00 og fra 13h til 17h, lørdag fra 08:00 til 12:00.

Yderligere oplysninger

Morgen - 7,30-12,50. Lørdag klasser i nogle semestre.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 1 more programs offered by Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL) »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
Price
1,896 BRL
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date