Veterinærmedicin

Generelt

Program beskrivelse

Den uddannet professionel er kvalificeret til at handle inden for klinisk og følgesvend dyr kirurgi, klinik og kirurgi af husdyr eller sport, og også i tværfaglige teams inden for områderne folkesundhed, økologi, miljøsanering og forebyggelse af zoonoser. I produktions- og husdyravl aktiviteter, opererer i de områder af animalsk skabelse opdræt og produktion af kød og mælk fra forskellige arter, samt teknologi og kontrol af animalske produkter. landbrug og agroindustrien ledelse og teknisk kontrol af animalske narkotika laboratorier og foderfabrik er også områder af dyrlægens rolle, blandt mange andre.

Forløbet af Veterinærmedicin Farm School har moderne Veterinary Hospital, som er vært undervisningsprocedurer, forskning og service til samfundet. Kurset er dage, varig 5 år.

Den Veterinærmedicin Course CENTER UNIVESITÁRIO PRESIDENT ANTONIO CARLOS / Campus Juiz de Fora bør udgøre en professionel stand til at engagere sig med veterinære medicinske aktiviteter for at løse områdets spørgsmål relateret til den økonomiske, sociale, miljømæssige og politiske. Den professionelle skal have en bred teoretisk viden, praktiske, videnskabelige og teknologiske, samt evne, kritisk tænkning og kreativitet, så du kan generere teknologier og imødekomme behovene i overensstemmelse med de aktuelle behov, især i regionen, baseret på samfundets interesser og i permanent og harmonisk integration mellem dyr, mennesker og den offentlige sundhed.

Det overordnede mål for Veterinary Medicine kursus er at uddanne praktiserende læger inden for en helhedssyn, med de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for forebyggelsesaktiviteter, diagnosticering og behandling af dyresygdomme, animalsk produktion, teknologi af animalske produkter og folkesundheden. Kurset giver solid uddannelse fagfolk begået etisk med produktion og formidling af viden, at forpligte sig til lokalsamfundet behov, samt analyse og konstruktion af naturen og sociale rolle dyrlægen.

Senest opdateret Feb 2016

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Minimer
Juiz de Fora