Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Professionsbachelor Programmer i EMT i USA 2023/2024

1 Professionsbachelor Programmer i EMT i USA 2023/2024

Oversigt

Hvad er en EMT?
EMT står for Emergency Medical Technician. En EMT er en uddannet professionel, der yder akut lægehjælp til patienter i nød. EMT'er yder grundlæggende livshjælp, herunder HLR og brug af en AED (automatiseret ekstern defibrillator). De er også uddannet til at vurdere en patients tilstand og behandle skader og sygdomme. Ambulancereddere er ofte de første, der kommer til stede på skadestedet og spiller en afgørende rolle i behandlingen af patienterne.

Hvordan kan jeg blive ambulancebehandler?
De, der ønsker at blive ambulancebehandler, kan finde programmer på mange folkehøjskoler og tekniske skoler. EMT-uddannelser er tilgængelige på både kandidat- og bachelorniveau. Et EMT-uddannelsesprogram tager typisk to år at gennemføre, mens et bacheloruddannelsesprogram tager fire år. Ambulancereddere skal gennemføre et akkrediteret uddannelsesprogram for at være berettiget til certificering.

Hvad skal jeg studere under min EMT-uddannelse?
EMT-uddannelsesprogrammer dækker en række forskellige emner, herunder anatomi, fysiologi, medicinske nødprocedurer og farmakologi. Elever på EMT-uddannelserne lærer også om patientvurdering, vitale tegn og hvordan man effektivt kommunikerer med patienter og deres familier.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

Personer, der er interesseret i at forfølge højtuddannede karrierer måske ønsker at starte med at tjene en associeret grad på et Community College eller universitet. Som studerende tjene deres grader, de ofte udvide deres viden og verdenssyn, samt øge deres faglige kvalifikationer.

Læs mere

Filtre

  • Professionsbachelor
  • USA
  • Sundhedspleje
  • Nødhjælp
  • EMT
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat