Keystone logo

4 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmaci 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Farmaceutisk medicin
  • Farmaci
Studieområde
  • Sundhedspleje (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmaci

Hvis du ikke ønsker at tilbringe fire år i college, kan du overveje at tjene en associeret grad. Disse uddannelser normalt tage to år at gennemføre, og give dig den viden, du bliver nødt til at finde det rigtige job. Nogle studerende vælger at tjene en bachelor-eller kandidatuddannelse senere.

Hvad er en associeret grad i farmaci? Et apotek program forbereder eleverne til at arbejde som farmaceut i sundhedsvæsenet industrien. Dette er en yderst konkurrencedygtig fagområde, og de studerende vil typisk nødt til at tage udfordrende baner i kemi, farmakologi og biologi for at opgradere. Studerende vil generelt lære, hvordan visse medikamenter og stoffer påvirker det menneskelige sind og krop. Efter at have afsluttet dette fagområde, kan eleverne være i stand til at fylde og dispensere medicin ordineret af en læge.

Der er mange fordele ved at tjene en grad apotek.Dette er en meget lukrativ felt, og apotekere tjene nogle af de højeste lønninger på bøgerne. Studerende kan også finde, at de har en større mængde af karrierevalg end arbejdstagere, der ikke har en grad.

Omkostningerne ved at tjene denne grad varierer fra sted til sted. Ud over din geografiske placering, institutionelle priser og program varighed også påvirke omkostningerne. Eleverne bør kontakte deres skole valg for mere omfattende finansielle oplysninger.

Apotek studerende vil møde et væld af karrieremuligheder efter endt uddannelse. De fleste af de studerende vil arbejde som farmaceuter i detail indstillinger. Disse apotekere dispensere recepter og er ansvarlige for at uddanne forbrugerne om forskellige lægemidler. Andre kan arbejde på hospitaler og klinikker, hjælpe andre sundhedsprofessionelle i omsorgen for patienterne. Et lille mindretal vælger at arbejde for medicinalvirksomheder i udøvende og kvalitetskontrol positioner.

Hvis du tænker på at tjene denne grad, kan du være i stand til at gøre det online. Online-programmer giver dig mulighed for at fuldføre kurser i dit eget tempo. For yderligere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.