Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Professionsbachelor Programmer i Intensiv sygepleje 2024

1 Professionsbachelor Programmer i Intensiv sygepleje 2024

Oversigt

En associeret grad er en akademisk grad tildeles studerende på et kollegium eller universitet, der har gennemført to år af kurser i et bestemt fagområde. Denne type uddannelse giver en studerende grundlæggende viden om området og giver dem mulighed for at forfølge yderligere undersøgelse og en mere avanceret grad.

Hvad er en associeret grad i intensivbehandling? Det er et program designet til at undervise de studerende, hvordan man passer patienter med kritiske behov, såsom dem i en nødsituation værelse eller intensiv afdeling. Kursusaktiviteter kan omfatte sundhedsvurdering, avanceret pleje af kritisk syge patienter, farmakologi og menneskelige reaktioner. Eleverne lærer også at reagere i en nødsituation og andre traumatiske situationer. Nogle kurser er specielt designet til pædiatrisk pleje uddannelse.

Ved at tjene en associeret grad i intensivbehandling, kan en studerende opdager et større antal karrieremuligheder eller kan vælge at forfølge en højere grad.Desuden kan de værdifulde færdigheder lært i dette program hjælpe en person fokus i mange typer af stressede situationer, være i stand til at fungere godt i et team indstilling og kommunikere mere effektivt med andre.

En associeret grad i intensivbehandling kan optjenes på mange akkrediterede gymnasier og universiteter rundt om i verden. Omkostninger varierer, men ved at vælge en skole tæt på hjemmet en studerende kan være i stand til at spare penge. Potentielle studerende rådes til at forske individuelle programmer grundigt, før du foretager en forpligtelse.

Intensivsygeplejersker kan have mange karrieremuligheder til rådighed for dem. Potentielle jobindstillinger kan omfatte hospital skadestuer, intensivafdelinger for voksne, pædiatri eller neonatale patienter. Derudover kan de finde beskæftigelse på ambulatorier, plejehjem og andre boliger pasningsmuligheder. Nogle positioner kan være på en entry level, med mulighed for at flytte op, hvis en mere avanceret grad er optjent.

Mange gymnasier tilbyde de studerende mulighed for at studere på deltid eller fuld tid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sygepleje
  • Intensiv sygepleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat