Keystone logo

6 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab Sundhedsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsvidenskab
  • Sundhedsforvaltning
Studieområde
  • Sundhedspleje (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab Sundhedsforvaltning

En associeret grad er en certificering tildeles af et universitet efter et program for undersøgelse typisk varer op til to år. Associate grader er kræver mindre uddannelse end bachelor-grader, men er ofte nødvendige for mange beskæftigelse positioner.

Hvad er en associeret grad i sundhed administration? Sundhed administration er ledelse og styring af sundhedssystemerne både offentlige og private. Dette omfatter hospitaler, hospital netværk, og enhver institution, der giver sundhedspleje. Det centrale mål for sundhed administration er at sikre, at en sundhedspleje facilitet kører gnidningsløst og effektivt, for at tildele kvalificerede medarbejdere til de rigtige positioner, til praktisk og omkostningseffektivt håndtere og distribuere ressourcer, og for at holde hele anlægget arbejder hen imod det samme mål.Et undervisningsprogram med fokus på sundhed administration vil typisk involvere studiet af sundhedssystemerne i ens land og lokalsamfundet, den anvendte teknologi på området, og det grundlæggende i medicinsk lovgivning og etik. Curriculum kan også omfatte kurser om specifikke områder af medicin, jura og forretning.

Med omfanget og rækkevidden af ​​sundhedspleje udvide i mange dele af verden, en kvalificeret person til at arbejde i sundhed administration vil få mange muligheder for beskæftigelse og karriereudvikling.

Omkostninger til et sådant program for undersøgelse kan variere afhængigt af hvor du er, hvor kompleks af et program, du er interesseret i, og andre faktorer. Det anbefales, at du undersøger din skole valg grundigt før anvendelse.

En sundhed administration professionel kan finde arbejde som administrator af en medicinsk facilitet, såsom et hospital, et hospice eller langvarig pleje facilitet eller et offentligt sundhedsvæsen facilitet.Beskæftigelsen kan også findes i verden af ​​erhvervslivet som leder af et forsikringsselskab eller HMO eller en virksomhed, der fremstiller medicinsk udstyr. Sundhed administratorer også undertiden administrere læge grupper for at sikre, at lægerne kan fokusere på behandling af patienter med de forretningsmæssige aspekter af deres praksis under kontrol.

Hvis du tænker på at opnå kvalifikation i sundhed administration, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.