Keystone logo

5 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Lægeassistent Lægeassistent 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Lægeassistent
Studieområde
  • Sundhedspleje (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Lægeassistent Lægeassistent

En associeret grad er en bachelor-grad, der typisk tager to år at færdiggøre. Denne grad tilbyder mere uddannelse end en studentereksamen, men mindre end en bachelorgrad. En associeret grad omtales som forskellige navne i lande over hele verden.

Hvad er en associeret grad i Medicinsk hjælpes? En Associates i Medicinsk hjælpes, er et studium, der forbereder eleverne til at tage eksamen til medicinske assistenter. Eleverne får teknisk viden om hæmatologi, venepunktur, urinanalyse og mikrobiologi. Disse kurser vil hjælpe studerende opnår færdigheder i patientpleje, bistå med medicinske procedurer og kortlægning. Studerende er som regel i stand til at fokusere på en medicinsk område, der interesserer dem, såsom tapning, sygesikring, kodning, EKG og patientpleje.

Mange studerende vælger at forfølge denne type grad på grund af præparatet, det giver.Efter denne 16 måneder til to års kursus, vil de studerende være klar til at sidde i et utal af eksaminer og indtast det medicinske bistå område.

Omkostningerne ved forfølger en Associates i Medicinsk hjælpes vil variere meget afhængigt af den skole du ønsker at deltage, placeringen af ​​skolen, og om du ønsker at tage online eller in-person, klasser eller ej. Det er vigtigt, at du finder et program, der passer til dine mål.

Når du har fuldført denne grad, vil du normalt have en masse en medicinsk bistår muligheder åbne for dig. Du kan være i stand til at blive en klinisk medicinsk assistent, en EKG tekniker, en front office manager, en medicinsk kontor leder eller en tapning tekniker. Du vil være klar til at give fremragende kundepleje og hjælpe andre medicinske fagfolk i en række procedurer.

Der er mange skoler, der tilbyder en associeret grad i medicinsk hjælpe. Ansøgning om et af disse kurser er nemt.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.