Keystone logo

3 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Laboratorievidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Laboratorievidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Laboratorievidenskab

En associeret grad er en bachelor-grad, der satte efter en studentereksamen. Dette uddannelsesprogram anses for at være et lavere uddannelsesniveau end en bachelorgrad. En associeret grad tager normalt mellem 16 og 24 måneder at gennemføre.

Hvad er en associeret grad i medicinsk laboratorium? En Associates i Medicinsk Laboratorium er et program, der lærer eleverne, hvordan man bruger en bred vifte af laboratorieudstyr og køre test på blod, kropsvæsker, celler, væv af det menneskelige legeme og urin. Ved udgangen af ​​kursusaktiviteter, vil de studerende normalt har en teknisk viden om, hvordan til at indsamle, behandle og analysere disse forskellige kropsvæsker til at hjælpe læger diagnosticere og behandle forskellige patienter.

Forfølge dette associeret grad er gavnligt, fordi det lærer eleverne, hvordan man bruger den nyeste medicinske teknologier. Dette kursus forbereder de studerende til at sidde for forskellige certificering eksamener der kræves for at gå ind i denne medicinske profession.

Kostprisen for en Associate i Medicinsk Laboratorium kan variere meget. Det hele afhænger af placeringen af ​​skolen, den særlige institution du ønsker at deltage, og om du ønsker at tage online eller in-person, klasser. Sørg for at finde en skole, der tilbyder et program, der passer til dine behov.

Når du har en associeret grad i medicinsk laboratorium, vil du have et par forskellige karrierevalg. Alle karrierer er typisk i sundhedsvæsenet feltet. Du kunne blive en medicinsk laborant, histotechnologist, diagnostisk medicinsk sonographer, klinisk laboratorium teknolog, hjerte-kar-teknolog, nuklearmedicin teknolog, bioanalytikeren, radiologi tekniker eller MR teknolog. Ligegyldigt hvad specifikke interesser du har i det medicinske område, kan en associeret grad i medicinsk laboratorium hjælpe dig med at opnå dine drømme.

Anvendelse til et af disse programmer er virkelig simpelt.Først skal du nødt til at gøre nogle forskning for at finde ud af, hvilken type program, du leder efter, og derefter søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.