Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Professionsbachelor Programmer i Medicinsk informationsteknologi 2023

5 Professionsbachelor Programmer i Medicinsk informationsteknologi 2023

overview

De fleste associerede grader enten forberede kandidater til en bestemt karriere eller at fortsætte deres uddannelse og opnå en bachelorgrad. For fuldtidsstuderende kan en associeret grad normalt udfyldes om to år.

Hvad er en associeret grad i medicinsk informationsteknologi? Det er typisk et studieforløb, hvor eleverne lærer om den teknologi, der spiller en rolle i den moderne medicinske industri. Coursework dækker normalt medicinsk kodning, anatomi, medicinsk terminologi, software applikationer og fysiologi. Enkeltpersoner kan være uddannet til at bruge sundhedsspecifikke computer applikationer samt at behandle medicinske dokumenter. Studerende kan endda have mulighed for at udforske sundhedsinformationslovgivning, da mange medicinske dokumenter og procedurer omhandler fortrolige oplysninger.

Mange kandidater opdager, at de har udviklet kompetencer inden for kommunikation, koordinering og problemløsning. Studerende kan også blive dygtig til at arbejde med mennesker generelt. Det er vidunderlige færdigheder, der skal med held gå ind i arbejdsstyrken eller dykke ind i personlige anliggender.

Fordi programmerne kan variere afhængigt af skolen, der tilbyder dem, kan prisen for deltagelse variere betydeligt. Det er vigtigt, at eleverne finder en pensum, der passer til deres behov. Adgangskontoret på universitetet efter eget valg kan tilbyde detaljerede undervisningsoplysninger.

Indehavere af en associeret grad i medicinsk informationsteknologi kan være klar til at komme ind i arbejdsstyrken som lægejournaler eller sundhedsinformatikere. Kandidater kan være i stand til at finde job på lægehuse, hjemmehelsetjenester og plejehjem. Nogle studerende vælger at bruge deres associerede grad til at tage deres uddannelse til næste niveau ved at søge en bachelorgrad eller specialiseret certificering.

Nogle universiteter kan tilbyde en mulighed for at optjene en associeret grad i medicinsk informationsteknologi online. Hvis der er involveret labs, kan en hybrid-option være tilgængelig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsteknologi
  • Medicinsk informationsteknologi
fields_of_study
  • Sundhedspleje (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format