Keystone logo

0 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Odontologi Odontologi 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Odontologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Odontologi Odontologi

Ikke alle job kræver ansøgerne til at have en fire-årig grad. Associate grader giver forskere rudimentær viden om et bestemt emne eller område, som kan være mere end nok til at kvalificere sig til et godt betalende job. Programmer ofte vare to år og kan nogle gange være afsluttet online.

Hvad er en associeret grad i tandplejen? Mens tandpleje studerende lærer i klasseværelset, et flertal af deres uddannelse foregår ofte i laboratoriet. Det er der, hvor de lærer om mundhygiejne, patologi, samfundsvidenskab, parodontologi, adfærdsmæssige videnskab og ernæring. Eleverne lærer også hvordan man korrekt brug tandpleje værktøjer. Når studerende har gennemført en associeret grad program, kan de være interesseret i at fortsætte med at en bachelorgrad program.

Fordele ved at udfylde en toårig bacheloruddannelse i tandplejen omfatter kvalificerende til job som klinikassistent eller tandplejer.Med verdens støt stigende befolkning, er der et stigende behov for vidende og velkvalificerede tandlæger, et behov som indehavere af tandpleje associate grader kan drage fordel.

Fælles faktorer, der bestemmer, hvor meget et program omkostninger omfatter overordnede program gebyrer, hvor institutionen er beliggende, og hvis en studerende er i stand til at fuldføre klasser online. For de mest up-to-date info for privattimer og stipendium muligheder, bør interesserede enkeltpersoner nå ud til indlæggelser kontorer skoler, hvor de er mest interesserede.

Med en Associate of Dentistry, program kandidater forventes at kvalificere sig til ansættelse som tandplejere og klinikassistenter. Interesserede personer skal være sikker på at tjene en ordentlig certificering eller licensure for det område, hvor de ønsker at være ansat. Fælles arbejdsmiljøer for sådanne erhverv omfatter ambulant plejecentre, læge kontorer og kontorer tandlæger.Beskæftigelsesmuligheder ofte forøges ved at udfylde et akkrediteret program.

Giv din professionelle karriere en helbredsundersøgelse og tilmelde sig en tandpleje program. Mulighederne er tilgængelige over hele verden, og en del af dine kurser kan tilbydes online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.