Keystone logo

1 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Medicinsk Billedbehandling Radiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Medicinsk Billedbehandling
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Medicinsk Billedbehandling Radiologi

En associeret grad har en række formål. Det kan give yderligere kvalifikationer for en aktuel professionel, kan det hjælpe at bygge bro mellem forskellige faglige faser, eller det kan give de studerende tilstrækkelig viden til at finde en entry-level job i deres fagområde.

Hvad er en associeret grad i radiologi? Dette program er designet til studerende, der ønsker at lære at tage medicinske billeder af kroppen. Hvert program vil variere, men mange af dem vil kombinere klasseundervisning, tid i færdigheder lab, og nogle klinisk erfaring. Klasser kan omfatte dem i videnskaberne og humaniora samt klinisk-baserede faglige uddannelse. Studerende vil også ofte lære procedurer for røntgenudstyr og andre radiologisk maskinsikkerhed.

Studerende, der forfølger denne grad vil normalt bygge den viden og færdigheder er nødvendige for at komme ind det medicinske område i en kortere tid end en professionel grad, og lønnen er ganske god.Det er også et område, der forventes at vokse i de år, så at finde et job er ofte lettere.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene denne grad vil variere afhængigt af den institution, og placeringen af ​​skolen og programmets varighed er store faktorer. Eleverne skal kalde skolerne direkte at spørge om specifik undervisning og gebyrer.

Personer med en associeret grad kan vælge mellem en række forskellige karrierer. Populære titler omfatter radiologiske teknolog, MRI teknolog, diagnostisk medicinsk sonographer, hjerte-kar-tekniker, stråling terapeut, og nuklearmedicin teknolog. Kandidater kan vælge at arbejde i et medicinsk laboratorium, plejehjem, hospital, en klinik eller i et privat industri. En associeret grad forbereder også enkeltpersoner til at fortsætte med deres radiologi uddannelse for at finde mere avancerede karriere.

Start på udkig efter radiologiske skoler med vores online database.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.