Keystone logo

1 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab Sundhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsvidenskab
  • Sundhedsledelse
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab Sundhedsledelse

Når en studentereksamen eller GED er modtaget, kan en associeret grad være afsluttet i et uddannelsesforløb udbudt af et universitet eller college. Denne bachelor akademisk grad involverer cirka to års kurser før afslutningen.

Præcis hvad er en associeret grad i sundhedsvæsenet ledelse? Det omfatter at lære de ins og outs af industrien ved at forstå i dybden, hvordan ledelsen side fungerer. Kurserne omfatter at få en solid forståelse af medicinsk terminologi, samtidig forstå verden af ​​elektroniske patientjournaler og fortrolighed og privatlivets fred love, der ledsager dem. Eleverne lærer om statistik og sundhedspleje samtidig lære at give tilsynet førsterangs og foretage lederroller inden for sundhed.

Fordelene ved et sådant program omfatter klargøring de studerende til beskæftigelse ved at hjælpe ham eller hende med at blive organiseret og detalje orienteret samtidig anvende deres viden mod virkelige verden situationer.Studerende oplever ofte hænder på uddannelse ved at modtage i-office muligheder på lokalt medicinske faciliteter i tillæg til kurser.

Don 't lad et stramt budget svaje dig fra at få den grad du fortjener. Gebyrer og omkostninger kan variere meget fra skole til skole. Det er bedst at forske en bred vifte af programmer for at finde en, der er et godt match for dig.

Med din fortrolighed af banebrydende teknologi, vil du være klar til at få et job i et kontor indstilling leverer administrative ydelser såsom kodning, fakturering, og arbejde med patienternes journaler. Administrative stillinger i sundhedssektoren ledelse kan findes på hospitaler, advokatfirmaer, læger kontorer, og andre områder i hele sundhedssektoren.

Mange universiteter og colleges tilbyder en vifte af programmer, der vil arbejde med din personlige tidsplan. Delvise og komplette online programmer er tilgængelige og kan tages fra komfort i dit hjem eller kontor.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.