Keystone logo

15 Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsteknologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sundhedsteknologi

Hvis du søger en indledende eller lavere division program i en given disciplin, tjener en associeret grad kan være for dig. Dette program er typisk tilgængelig på junior og community colleges, og hvis du planlægger at fortsætte dine studier, kan du være i stand til at overføre kreditter bagefter.

Hvad er en associeret grad i medicinsk teknologi? Denne grad er et dynamisk program, der introducerer eleverne til de værktøjer, procedurer og teknologi, der er afgørende for moderne sundhedsydelser. Fordi der er fokus på generel teknologi snarere end et enkelt felt, kan du forvente kurser for at dække en bred viden. Nogle af de klasser, der kan vises i læseplanen omfatter prøvetagning, immunologi, tapning, klinisk praksis og patientpleje.

Den generelle karakter af programmet gavner de studerende ved at åbne muligheder for en række karrierevalg.Som sundhedspleje industrien fortsætter med at udvikle sig, kan dette være en stor fordel for kandidater, der tjener graden.

Du kan opnås en detaljeret regning rapport fra optagelse kontor på din skole. De vil være i stand til at levere de mest præcise oplysninger om omkostningerne ved at indskrive i den medicinske teknologi associeret grad program.

En af de mest populære arbejdspladser for studerende, der tjener en associeret grad i medicinsk teknologi er et laboratorium. Programmet vil typisk sætte de studerende med mange af de værktøjer, der er til stede i et laboratorium, så stillinger som prøve opkøber, data processes og resultater analytiker er alle potentielt gode passer. Andre karriereveje, såsom assistent positioner i medicinske kontorer, kan sætte elevernes viden om sundhed til at bruge, også. En anden fælles holdning for kandidater er klinisk assistent, hjælpe med kliniske procedurer ved at udnytte den medicinske teknologi, der anvendes i sådanne miljøer.

tilbydes Nogle associerede grader online, og du kan være i stand til at finde en skole med en medicinsk teknologi program med langdistance-studiemuligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.