Keystone logo

14 Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Professionsbachelor i anvendt videnskab
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsvidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Professionsbachelor i anvendt videnskab Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab

Efter eksamen med en studentereksamen, mange mennesker vælger at vende tilbage til klasseværelset i jagten på en Associate of Applied Science. Den internationalt anerkendte graden tildeles til personer, der med succes er færdig om to år af kurser vedrørende det, der ofte en videnskab eller teknologi-baserede emne.

Lige hvad er en Associate of Applied Science i Sundhedsvidenskabelige Fakultet? Dette program har til formål at give deltagerne et bredt overblik over den pædagogiske fundament, de har brug for at etablere en række givende karriere inden for sundhedspleje og medicinske områder. Mens bør forventes en vis variation i kursets indhold fra et program til det næste, skal eleverne forventer omfattende gennemgang af emner som medicin, medicinsk terminologi, grundlæggende medicinsk udstyr og biomedicinsk etik. Yderligere vægt er undertiden placeres på naturlig medicin, alternativ medicin og medicinsk lov.

Dette program giver de studerende en bred uddannelse, som de kan udnytte i et vilkårligt antal forskellige sundhedssystemer-relaterede karriere. Desuden havde de, med associerede grader er ofte i stand til at tjene flere penge end dem i sundhedssektoren eller medicinske områder med kun high school eksamensbeviser.

Der er ingen forudbestemt omkostninger forbundet med at få den Associate of Applied Science i Sundhedsvidenskabelige Fakultet. På grund af dette bemærkelsesværdige forskel mellem omkostninger program, bør potentielle deltagere kontakte hver skole af interesse indskrivning kontor for mere information om kurset omkostninger.

De fleste kandidater fra disse programmer går på at arbejde i sundhedssektoren felt i nogle kapacitet, selv om det skal bemærkes, at nogle sundhedspleje karriere kræver yderligere uddannelse og skolegang. I sidste ende, mange kandidater Sundhedsvidenskabelige Fakultet uddannelser går på at finde arbejde som sygeplejersker, ambulanceassistent eller medicinske billers eller kodere.Andre går på at arbejde i medicinsk eller sundhedspleje administration, mens nogle tilbagevenden til skole snart at føre en endnu højere akademisk grad.

Databasen er en stor ressource for at lære mere om de mange online sundhedsvidenskab uddannelser til rådighed gennem skoler over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.