Keystone logo

1 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Forberedende medicinstudier i Branchburg, USA for 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig professionsbachelor
 • USA
 • Sundhedspleje
 • Forberedende medicinstudier
Studieområde
 • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Forberedende medicinstudier

  For studerende, der søger at forberede sig på den medicinske kollegiet optagelsestest, er pre-med-kurser en nødvendighed. Undersøgelse af emner som biologi, fysik, neurovidenskab og kemi, forudgående forudsætninger, varierer lidt afhængigt af den skole, en studerende ønsker at ansøge om.

  USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

  En Associate of Science er en to-årig grad, der er ideel til forskere, der ønsker at fortsætte deres uddannelse og forfølge en bachelor-eller kandidatuddannelse i fremtiden. Studerende kan være i stand til at tjene en AS både personligt eller online på et Community College, teknisk skole eller universitet.