Keystone logo

19 Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Sygepleje 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig professionsbachelor
  • Sundhedspleje
  • Sygepleje
  • Sygepleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig professionsbachelor Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Sygepleje

En associeret videnskab grad opnås af studerende, der gennemfører et toårigt program inden for videnskab eller tekniske områder. Det er designet til at forberede eleverne til at opnå en bachelorgrad i fremtiden. Det kan opfylde generelle uddannelseskrav, mens du beslutter dig for en bestemt karrierevej.

Hvad er en Associate of Science Degree i sygepleje? Det er en grad fokuseret på kurser i sygepleje, anatomi og fysiologi, sammen med andre sociale og adfærdsmæssige videnskabelige klasser. De fleste af de læseplaner kræves for en associeres grad i sygepleje også mandat professionelt observeret klinisk erfaring. Normalt tjent på et kollegium eller ammende skole, studerende, der gennemfører denne grad er ofte kvalificeret til at tage sygepleje undersøgelser og kan ansøge om at blive en licenseret sygeplejerske.

En associeret videnskab grad i sygepleje kan omdanne til øjeblikkelige karrieremuligheder. Det kan øge dine karrieremuligheder, mens du kun kræver en toårig forpligtelse. De fleste programmer tilbyder også lavere studiefrekvenser end fireårige programmer og giver dig mulighed for at overføre kreditter mod en bachelorgrad.

Udbuddet af undervisning for en associeret videnskabsgrad i sygepleje er meget bred. De vigtigste variabler er typen af ​​skole og hvor programmet tilbydes. At tjene en grad fra et college er meget billigere end at få det fra et privat universitet. Det kan også være mere overkommeligt at tage klasser online.

Der er en overflod af karrieremuligheder for nogen med en associeret videnskab grad i sygepleje. Normalt vil personer med denne grad få job i sygehuse, plejehjem og boligområder eller lægeopgaver. Der er også jobmuligheder for dem, der søger en mindre krævende karriere. Du kan arbejde for forsikringsselskaber, sociale ydelser eller for forskellige offentlige myndigheder. Offentlige sundhedscentre og akutbehandlingsfaciliteter er andre muligheder, der muliggør en mere fleksibel tidsplan.

At tjene en associeret videnskab grad i sygepleje kan være et smart karrierebevægelse. Med en række programmer tilbydes, kan tjene din grad være relativt simpelt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.