Keystone logo

25 BA Programmer i Psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Psykologi

En Bachelor of Arts kan være det næste skridt at tage for folk, der er interesserede i muligheder ud over hvad der er til rådighed for dem med et GED eller gymnasium diplom. Denne grad demonstrerer, at en studerende har brugt år at blive dybt bekendt med et bestemt emne af undersøgelse.

Hvad er en BA i psykologi? Psykologi er en meget bred disciplin, idet den dækker hele mentale menneskelige fænomener. Socialpsykologi tager tingene et skridt videre og undersøger folks interaktioner og hvordan de påvirker hinandens mentale liv. Emner udforsket kan variere fra søvn og drømme til krig og angst. Psykiske sygdomme og deres diagnoser er ofte også en del af psykologi-læseplanen, med diagnoser som ADHD, autisme og skizofreni forklaret.

Dem, der kommer med en BA i psykologi, kan have stærke problemløsning og kommunikationsfærdigheder. På denne måde er psykologer normalt gode til at hjælpe med at løse sociale problemer. Kandidater kan vide, hvordan man identificerer metalprocesserne bag visse menneskelige adfærd.

Omkostningerne til at tilmelde sig en BA i psykologi-programmet vil være forskellige afhængigt af hvilket land skolen ligger i, og hvor meget der anmodes om undervisning. At lave nogle undersøgelser er en god måde at få en følelse af, hvad det vil tage for at tilmelde sig et bestemt kursus.

En grad i psykologi kan give eleverne mulighed for at udmærke sig med en karriere i psykologi, både inden for videnskabelig forskning og terapiorienteret indstilling. Men de færdigheder, der udvikles med denne grad, har også mange andre muligheder. Marketing og reklame, uddannelse og offentlige anliggender er alle brancher, der har brug for folk med de færdigheder, der er udviklet gennem et psykologiuddannelse.

Nogle af de bedste skoler for en BA i psykologi kan være placeret i lande på et andet kontinent. Ved at tage klasser online kan eleverne åbne tidligere utilgængelige muligheder. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.