Keystone logo

19 BA Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsvidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Sundhedspleje Sundhedsvidenskab

Mange studerende på skolen arbejder hen imod en bachelorgrad. En Bachelor of Arts (BA) er en bachelor-grad, der typisk tager tre til fem år at gennemføre. I løbet af programmet, kan de studerende specialisere sig i et emne eller område.

Hvad er en BA i Sundhedsvidenskabelige Fakultet? Denne studieforløb er designet til at give de studerende et indgående kendskab til sundhed industrien. De fleste klasser understrege emner relateret til sundhedssektoren; dog kan der også være kurser om dataanalyse, informationsteknologi, og ledelse. Mange programmer er designet til at forberede de studerende til bestemte roller i sundhedsindustrien. Der kan være visse krav til indskrivning, og det er fælles for studerende at gennemføre en eksamen før eksamen. Nogle gange, fjernundervisning er en mulighed.

Der er flere unikke fordele for at opnå en Bachelor of Arts i Health Sciences. I løbet af dette program, får eleverne ofte hands-on uddannelsesmuligheder.De får også værdifuld viden, der forbereder dem til fremtidige karriere.

Omkostningerne ved at tilmelde dig i en BA-program varierer afhængigt af skolen. Der er universiteter i hele verden, der har sundhedsmæssige undersøgelser programmer, og hver enkelt opkræver et andet beløb for undervisning. Hvis du ønsker at lære mere om omkostningerne ved skole, er det en god idé at kontakte optagelse kontor på skolen, du ønsker at deltage.

Kandidater med grader i sundhed undersøgelser kan være kvalificeret til en lang række arbejdspladser. Der er ofte arbejder findes på hospitaler, lægens kontorer, konsulentfirmaer, offentlige sundhed agenturer, og forskningsfaciliteter. Kandidater kan finde arbejde i hele verden, fordi deres viden og færdigheder er nødvendige overalt. Desuden er mange elever fortsætter skolegangen på kandidatniveau.

Hvis du ønsker at lære mere om de forskellige programmer til rådighed, så se online.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.