Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 25 Bachelor Programmer i Medicin 2023

25 Bachelor Programmer i Medicin 2023

Oversigt

For mange studerende, en bachelorgrad er et nødvendigt udgangspunkt, når der begynder deres karriere rejse. Færdiggørelsen af ​​en bachelor-program kan åbne dørene til en række forskellige job, eller det kan føre til flere uddannelsesmuligheder.

Hvad er en bachelor i medicin? Denne studieforløb er en fuldtids-program, der varer fra fem til seks år, og forbereder de studerende til rigor af det medicinske område. Kurser i programmet dækker normalt forståelse af den menneskelige krop og lærer behandling, diagnosticering og forebyggelse af skader, sygdomme og lidelser. Programmet omfatter også patientens relationer og medicinsk etik og ret. Under udviklingen af ​​studiet, vil deltagerne forventes at fuldføre medicinske rotationer dækker en række specialer inden for området.

I de fleste lande skal praktiserende læger og sundhedsarbejdere i besiddelse af de relevante legitimationsoplysninger.En bachelorgrad i medicin sikrer, at du har den rette uddannelse og klassificering til at fungere som læge i en række forskellige områder. Det er den første og mest afgørende skridt til at forfølge en karriere som læge i det meste af verden.

Omkostningerne ved disse programmer varierer meget baseret på den institution, du vælger at deltage. Fordi programmet varer fem til seks år, vil du ønsker at kontakte skoler og sammenligne omkostningerne for at finde en skole, der passer til dine behov.

Kandidater kan forvente at finde positioner i en række medicinske områder og har mulighed for at forfølge en bred vifte af specialer, herunder kirurgi, intern medicin, familie medicin, pædiatri, ortopædi, obstetrik og gynækologi og psykologi. Under deres kursus arbejde, studerende er i stand til at udforske en række interesser, og finde deres lidenskab samtidig med at få den store erfaring nødvendigt at indtaste sundhedsindustrien.

Der er antallet af institutioner til rådighed i hele verden, og du ønsker at finde en, der er bedst for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Sundhedspleje
  • Medicin
  • Medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat