Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 27 Bachelor Programmer i Sundhedsteknologi 2024

27 Bachelor Programmer i Sundhedsteknologi 2024

Oversigt

Bacheloruddannelser er typisk fire år på fuld tid, bachelor undersøgelse. To af disse år omfatter generelle uddannelseskrav, efterfulgt af to år med fokus på det specifikke emne eller emne. Graden kræves generelt for studerende som ønsker at indtaste en kandidatgrad program.

Hvad er en Bachelor i Medicinsk Teknologi? Dette program introducerer de er nødvendige for at udføre laboratoriearbejde i serologi, kemi, blodbank teknologi, og bakteriologi færdigheder. En forståelse af disse færdigheder er afgørende for at arbejde i medicinske laboratorier. Studerende i dette program tager typisk kurser såsom klinisk mikrobiologi, statistiske applikationer, organisk kemi, klinisk biokemi, junior klinisk praksis, og klinisk hæmatologi.

Medicinsk teknologi kræver nøjagtighed og et skarpt øje for detaljer.Fordelene ved at tjene en grad i dette område omfatter skarphed disse færdigheder og udvikle nye attributter, der kan forbedre en 's faglige og personlige liv. Disse kan omfatte skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, organisatoriske talenter og mellemmenneskelige forhold færdigheder.

Der er hundredvis af universiteter rundt om i verden, der tilbyder bacheloruddannelser. Omkostningerne ved at tjene graden varierer afhængigt af hvor du vælger at studere og programmet længde. Sørg for at forske i programmet og tilhørende gebyrer inden du tilmelder dig.

Mange kandidater af en medicinsk teknologi bacheloruddannelse finde beskæftigelse i en række forskellige indstillinger, såsom i private klinikker, hospital laboratorier, læge kontorer, kommunale sundhedscentre laboratorier og andre sundhedsfaciliteter. Almindelige karriereveje omfatter radiologer, ultralyd teknikere, og kliniske laboratorie teknologer.Nogle mennesker beslutter at forfølge beskæftigelse i relaterede discipliner, herunder forskning, retsvidenskab, eller den offentlige sundhed. Andre vælger at fremme deres akademiske studier ved indskrivning på en videregående uddannelse program.

Med populariteten af ​​denne grad program, er flere og flere universiteter giver mulighed for at tilmelde dig i bacheloruddannelser gennem internet-baserede moduler. For at finde den rigtige skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Sundhedspleje
  • Sundhedsteknologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat