Keystone logo

1 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Global sundhedspleje Epidemiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Global sundhedspleje
  • Epidemiologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Global sundhedspleje Epidemiologi

Studerende, der ønsker at fortsætte deres uddannelse efter gymnasiet kan beslutte at arbejde hen imod at opnå en Bachelor of Science (BSc). Denne bachelor-grad kan enten ses som et springbræt til en videregående uddannelse, eller det kan åbne døre til beskæftigelse, som kan lukkes på anden måde. Studerende, der ønsker at gå videre til at tjene en kandidatgrad skal udfylde en bachelorgrad først.

&nbsp

Hvad er en bachelor i Epidemiologi? Studerende vil lære at indsamle, inspicere og sammenlign data vedrørende den offentlige sundhed og sikkerhed. Principper som årsag og virkning, at lære at identificere risici for folkesundheden, og ordentlig data rapportering er kernen af ​​dette felt undersøgelse. Program deltagerne vil også få viden i bioscience og infektionssygdomme, og deres årsager. Statistik er et andet fokusområde for undersøgelsen.

&nbsp

Studerende, der tjener en Bachelor of Science grad vil have lært en række færdigheder, herunder hvordan til at udføre forskning, arbejde med statistik, og bedre forstå, hvordan sygdommen spredes. Under denne grad er ofte et skridt til en mere avanceret grad, hvilket kan føre til højere lønninger og flere jobmuligheder.

&nbsp

Ansøgere kan forvente at studere i fire år på et institut for videregående uddannelse, uanset om det er et kollegium, universitet, eller om de tager undergrad kurser online. Møde med en skolens Financial Officer for at lære om støtte og stipendium muligheder finansielle kan give nye betalingsmuligheder. Omkostningerne vil variere fra universitetet.

&nbsp

Kandidater kan forvente at finde arbejde i en bred vifte af institutioner. Forebyggelse af smitsomme sygdomme er en høj prioritet for regeringer over hele verden, så epidemiologer vil altid være i efterspørgslen. Personer, der fortsætter deres studier kan tjene deres medicinske grad.Specifikke karriere kan omfatte undersøgelse forsker, fællesskab sundhedsarbejder og statistiker. Jobmuligheder i epidemiologi forventes at stige næsten 30% i de næste fem år. Som et resultat, jobtilbud på dette område kan være mere talrige og give studerende til at anvende deres grad et valgte område hurtigere.

&nbsp

Optjening en bachelorgrad i Epidemiologi åbner dørene for kandidater fra alle samfundslag. For at finde ud af mere om denne unikke og givende karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.