Keystone logo

18 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Ernæringsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Ernæringsvidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Ernæringsvidenskab

Optjening en Bachelor of Science (BSc) er en hæderlig akademiske præstation. Denne grad anerkender, at studerende, der tjener det har opfyldt de nødvendige krav inden for deres specifikke fagområde. Mange fag inden for naturvidenskab kan læres i en bacheloruddannelse, der fører til en karriere eller videregående uddannelse.

Hvad er en bachelor i Ernæring? Dette program giver de studerende mulighed for at blive eksperter i diætetik, og forskellige sociale og biologiske videnskaber. Læseplaner omfatter typisk kurser i human ernæring, madlavning, kost planlægning, biokemi og fysiologi. Eleverne lærer, hvordan ernæring kan forebygge sygdom, fremme sundhed og behandle sygdomme. Nogle uddannelser kan tage en bredere tilgang og undervise diætetik med en større rækkevidde.

Kandidater med en bachelorgrad i Ernæring tjene værdifuld viden og færdigheder vedrørende sundhed og kostvaner. Disse er værdifulde færdigheder til at have mens på udkig efter et job i en verden af ​​ernæring og diætetik.Holding en BSc giver også kandidater med mulighed for at søge en mere prestigefyldt uddannelse i forskerskolen.

Tjener denne grad vil være forbundet med forskellige omkostninger afhængigt af en række faktorer, såsom placeringen af ​​skolen og hvor længe programmet er.

De fleste mennesker, der tjener denne grad bliver ernæringseksperter eller diætister. Den vigtigste rolle disse fagfolk er at fremme sunde spisevaner. De kan opnå dette på flere måder, herunder en vurdering af en klient 's behov, rådgivning deres kunder, skaber ernæring planer, skiftende planer efter behov, uddanne offentligheden om ernæring, og arbejde med sundhedspersonale til at give behandling til klienter. Staying opdateret med ernæringsvidenskab forskning er også en vigtig rolle for at være en diætist eller ernæringsekspert.

Hvis du ønsker at forfølge en karriere vedrørende diætetik og ernæring, så skal du overveje at tjene din Bachelor i ernæring.Hvis du vil vide mere om denne grad, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.