Keystone logo

61 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Fysioterapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (61)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi

En BSc (Bachelor of Science) er en post-gymnasial grad tillagt dem, der fuldføre et intensivt studium over span på tre til fem år. Mens det meste er ydet til videnskabsrelaterede majors, nogle programmer tildele en bachelorgrad i discipliner, der normalt tjene en Bachelor of Arts.

Hvad er en bachelorgrad i fysioterapi? Det er generelt en tre-til fire-årig grad, bekræfter udviklingen af ​​viden og færdigheder er nødvendige for at yde omsorg til patienter med mobilitet begrænsende betingelser. Klasseværelset undersøgelse og klinisk praksis erfaring kombineres til at undervise teorier og fremme praktisk forståelse. Ved afslutningen af ​​studiet, vil succesfulde studerende være kompetente fagfolk i stand til at støtte vitalitet og velvære af en række patienter, der lider af en række forskellige sygdomme.

En Bachelor i Fysioterapi kunne være en fantastisk måde at opbygge en karriere fra en interesse i bevægelse og wellness.Graden er en forudsætning for at være en klinisk fysioterapeut, men det kan også fungere som et springbræt til andre relaterede discipliner. Som specialister, fysioterapeuter nyde god indtjeningspotentiale.

Erhvervelse af en Bachelor i Fysioterapi varierer i pris, afhængigt af skolen og programmet. Ud over de forventede udgifter, såsom undervisning og lærebøger, skal eleverne overveje tilføjet omkostninger såsom kliniske timer og udstyr. Kontakt din skole valg for mere information.

Fagfolk med en bachelorgrad i fysioterapi har ofte flere muligheder for specialisering, herunder rehabilitering og sport medicin. De kan arbejde på hospitaler hjælpe folk komme sig invaliderende betingelser. De kan finde beskæftigelse i atletisk klubber eller med sportshold, hjælpe med at behandle og forebygge skade på spillerne. De kan også tilbyde personlig pleje i private hjem.

Der er mange tilgængelige programmer, der tilbyder en bachelorgrad i Fysioterapi i forskellige lokaliteter og catering til en bred vifte af studerende og situationer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.