Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Kiropraktik 2024

5 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Kiropraktik 2024

Oversigt

En Bachelor of Science (BSc) er en grad, der er optjent af studerende inden for områderne datalogi, naturvidenskab, matematik, teknik og andre områder i relation til videnskab eller teknologi. Med en bachelorgrad, kan de studerende enten kigge efter en karriere eller fortsætte deres uddannelse og tjene en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Hvad er en bachelor i Chiropracty? Dette program er designet til personer, der ønsker at arbejde med den menneskelige krop, og hjælpe med at forbedre sundhedsspørgsmål på en naturlig måde. Klasser omfatter normalt videnskaber som kemi, anatomi, fysiologi, biokemi, neurologi, neuroanatomi, immunologi, og toksikologi. Længere henne i programmet, vil de fleste studerende begynder hands-on læring med klasser såsom spinal anatomi, ekstremitet uddannelse, diagnose, samt specifikke teknik klasser.

Studerende, der forfølger chiropracty, også kendt som kiropraktik, til gavn på at de kan hjælpe mange forskellige helbredsproblemer, herunder dem, traditionel medicin ikke kan finde ud. Jobbet udsigter for kiropraktorer forventes også at vokse meget hurtigere end mange andre erhverv.

Den undervisning og gebyrer, der er nødvendige for at tjene en grad kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder placeringen af ​​skolen, og længden af ​​programmet. Kontakt til skolen direkte er den bedste måde at finde ud af, hvilke specifikke omkostninger vil blive forventet.

Med en bachelorgrad i Chiropracty, kandidater er parate til at fortsætte på at tjene deres DC (Doctor of Chiropractic). Størstedelen af ​​individer vælger at åbne deres egen praksis i en privat klinik eller i en delt kontor. Nogle kiropraktorer er også i stand til at finde arbejde i hospital eller medicinsk klinik indstillinger eller i militæret. De, der ikke ønsker at arbejde direkte med patienter kan vælge at arbejde i forskning og uddannelse.

Start på udkig efter kiropraktik skoler lige nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Alternativ medicin
  • Komplementær medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat