Keystone logo

15 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmakologi 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Farmaceutisk medicin
  • Farmakologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmakologi

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der ydes, når studerende gennemfører en påkrævet sæt af kurser, der ofte kredsede om videnskab eller teknologi fag. Optjening denne grad kan enten føre direkte til en karriere eller være et springbræt til mere avanceret uddannelse.

Hvad er en Bachelor i Pharmaceutical Science? Dette program er designet til studerende, der ønsker at arbejde i den kemiske eller farmaceutiske industri. Enkeltpersoner får et indgående kendskab til, hvad der går ind til fremstilling af et lægemiddel. Hvert program vil variere, men klasse emner kan omfatte lægemiddelforskning, design og udvikling; forskning metode; farmaceutiske mikrobiologi; videnskabelige skrivefærdigheder; kvalitetsstyring og reguleringssystemer; og produktudvikling kommercialisering.

En af fordelene ved at forfølge denne grad er, at de studerende i høj grad forbedre deres kritiske tænkning.Fordi opdagelsen af ​​nye lægemidler er en løbende behov, bør kandidater har flere muligheder for at finde en karriere inden for forskning.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene en grad i farmaceutisk videnskab, vil variere afhængigt af omdømmet af skolen og programmets varighed. Fordi der er skoler over hele verden, er studerende opfordres til at kontakte dem direkte for at finde ud af, hvad undervisning og gebyrer vil blive forventet.

For nogle kandidater, kan en bachelorgrad i Pharmaceutical Science føre til entry-level positioner i forskningslaboratorier. For mange kandidater, denne grad åbner dørene for flere uddannelsesmuligheder, og tjene en videregående uddannelse kan føre til flere karrieremuligheder. Disse muligheder kan være som et lægemiddel analytiker, videnskabelig ingeniør, forbrugersikkerhed officer eller videnskab bibliotekar. Arbejdsgivere kan omfatte offentlige organer, universiteter, bioteknologiske virksomheder eller forskningsinstitutioner divisioner af en kemisk eller farmaceutisk virksomhed.

Start din videnskabelig uddannelse lige nu ved hjælp af vores online database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.