Keystone logo

1 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Alternativ medicin Komplementær medicin Osteopati i Malta for 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Alternativ medicin
  • Komplementær medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Alternativ medicin Komplementær medicin Osteopati

Osteopatistuderende kan få viden om ikke-invasive medicinske behandlinger, der kan anvendes i kliniske og forskningsmæssige sammenhænge. Ved at kombinere interesser i medicin og bevægeapparatet gennem osteopati kan de studerende forberede sig på en karriere, der hjælper folk med at håndtere smerter og skader.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.